REKLAMA

Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Nenad Vučićević ima pitanje o

Da li je ovo moguće!!! Da mi po drugi put propisno parkiran auto žena udara !!! I to na parkingu ispred zgrade...Sreća u nesreći prednji desni blatobran po drugi put!!

pre 2 sata
Učitaj još odgovora

Aca Obradović ima pitanje o

Trebalo bi uskoro da radim mali servis na Opel Astri F 1.6 16v Ecotec. Koliki je kapacitet ulja njoj? Radi se o motoru x16xel, na nekom sajtu sam pronasao da je kapacitet za filterom 3.25l, cini mi se da je to malo.

03. Mar
Učitaj još odgovora

Marko Katić ima pitanje o

Da li neko zna kako da zalepim, pričvrstim, ili na neki drugi način da namestim mebl na krovu auta (iznad glave). Odvojio se po celoj površini krova i sada visi?

19. Apr
Učitaj još odgovora

Milan Popovic ima pitanje o

planiram da kupim ovaj auto pa me interesuje da li ga ima neko i da li vredi ove pare

07. Jun 2012.
11. Jun 2012.

Jos uvek je nerealno skup a kao polovnog ga nema. Zavisi iz koje se perspektive gleda, jer Range Rover nije stvar razuma kao kupovina vec prestiza. Realno, u pitanju je dobar auto ekstravagantnog dizajna i zbog palete dizel motora stedljiviji u eksploataciji od starijih Range Rovera. Ako se uporedi ...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Srećko Bogosavljević ima pitanje o

Zamolio bih administratore da obrate pažnju na sadržaj koji objavljuju pojedini članovi. Psovke, uvrede, pretnje ne smeju biti tolerisane i sve članove koji u njima učestvuju treba sankcionisati. Blokiranje IP adrese ili privremeni ban, jer ovo više nema smisla.

pre 3 sata
pre 2 sata

Kako bre nema smisla? Razmisli! 1 banovan, 2. Izgubio interesovanje 3. erorr404..
Drugi nacin ne postoji ovde, ispravi me ako gresim?
Ti bi radije svakodnevno:
1. Heh, ruzan ti je za sve pare!- Ugrica
2. Nema sile toliko da ti trosi- Kostic
3. Pre bih reko tvrd ko beton- Krstekanic
4. Yugo udobniji
...Pročitaj više

x

Aca Obradović ima pitanje o

Pre otprilike nedelju dana auto je počeo da zeza, nije hteo uvek da upali na benzin pa sam morao direktno na plin (sekvent uređaj je u pitanju). Odvezem ga kod električara, proverio je struju i kaže da mi je otišla pumpa. Juče sam zamenio pumpu, međutim ova nova toliko zuji da je nepodnošljivo sediti u autu. Takođe, auto se guši na benzinu, ne može da prebaci 2.500 obrtaja, gasi se i pumpa menja zvuk kada rade žmigavci npr, pale se svetla, pristiska kočnica itd.Na plinu ide prefektno. Ima li nek... o ideju u čemu je kvar? Hvala Pročitaj više

pre 9 sati

REKLAMA