Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Dejan Jovanovic ima pitanje o

Vozim 206 1.4 benzinac dve godine,i u zadnje vreme imam problem.Pocinje da trza u voznnji i poneki put se ugasi na leru.Ne pali mi chek lampicu.Da li je problem u gorivu ile necem drugom?

08. Jul 2012.
Učitaj još odgovora

STRUJA MR komentariše

Postavljanje auto folije,kvalitet i vek trajanja.
Diskusija pre svega namenjena za razgovor između mene i Danila Bralića jer smo započeli nešto na tu temu,ali ako ima još ko radi folije i voljan je da objasni postupak,vek trajanja i kvalitet samo napred,svaka inf dobro došla.

1m

Daniel Bektasevic ima pitanje o

zasto diferencijal bruji kod ovog auta kada se daje gas?

pre 2 sata

Blagoje Samo komentariše

Ima pitane imam clia 1.5 dci 2004god nece da upali na prvo verglane a na drugo pali normalno u cemu je problem jel nesto ozbilno?

pre 10 sati
Učitaj još odgovora

Milan Radakovic ima pitanje o

Pozdrav,
da li neko zna da li na (Golf 3 '94 1.6abu benz.) ima neki relej koji kontrolise struju na karburatoru? Kad skinem klemu i vratim, dam kontakt samo u step motoru ima struje ( tj. samo zuji ) a kad oduzmem kontakt i dam opet, step motor ne zuji i nigde na karburatoru nema struje...

36m

Ivan Krivokuca ima pitanje o

Pozdrav.Zelim da kupim Alfa Romeo GT 1.9 jtdm 150ks...Interesuju me vasa iskustva sa GT i generalno alfom.Ovo bi mi bila prva Alfa pa bi svaki savet dobro dosao...Molim one koji nisu imali uskustva sa Alfom da se ne javljaju radi pljuvanja istog :)

8m

Nicolas Cage komentariše

Sta mislite o Alfa Romeu 145 i uopste o Alfama?Posto sam dosta cuo kako ne valjaju...

pre 2 sata