Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Dusan Todorovic ima pitanje o

Posto sam kupio fusion 1.6 74kW 2003 pocele su igrarije. Dugo sam vozio dizela (8 godina) i sada nita ne znam da popravim. Kada stisnem gas cuje se jace brijanje ali auto ne vuce bas najbolje, takodje se oseca trzanje ili "stucanje" kada je na nizim obrtajima, i poslednji problem je kada ga vozim preko 3000 o/min i izbacim na ler auto izgubi gas i ugasi se ne zadrzava ler. Da li svi ovi simptomi mogu da budu uzrok jednog dela ili vise i sta bi mogli da budu uzorci?
Hvala

24. Nov
Učitaj još odgovora

Branislav Đokić ima pitanje o

Pozdrav! Imam problem sa jugom 55. Da li neko zna zašto se ne vraća klip kočionih čeljusti i ostaje da pritiska disk i blokiraju točkovi. Zamenio sam crevo ali i dalje se isto dešava.

55m
1m

VRLO LAKO SVE SE SKINE OCISTI KLIP ISPOLIRA NE SMIRGLASTI IZVADI GUMIC OCISTI ISOD NJE ZLJEB U KOM STOJI VRATI HARMONIKA GUMA TAKOZVANA PRASINARKA E TU IMA CAKA RETKO KO STAVI KAKO TREBA KAD SE STAVI IZGURA ASE MALO KLIP PA SE VIDI KAKO STOJI PREKLOP OD GOMICE PO OBIM...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Ratko Budisin komentariše

kupio sam golfa 3 benzinca 1.6 motor 55 kw bez plina zanima me da li bi se isplatila ugradnja pina posto ima plasticnu usisnu granu tj potreban je sekvent plin i koliko kosta ugradnja .u kikindi kosta 400 e.pozdrav.

2m

Bojan Stanojević pokazuje

26. Jan 2013.
Pogledaj ostalih 22 komentara
07. Feb 2014.

pa zavisi, uglavnom nije skupo. samo pazi, imas razlicite tipove maca, i ne moze svaka vrsta kljuca da se nareze bilo koji mac. imas maceve koji su skroz ravni, oni su za jednu vrstu, imas one sa kanalima, oni su za drugu vrstu, na to obrati paznju, da ne kupis sa pogresnim macem i da ne mozes da pr...Pročitaj više

x

Saša Nikolić ima pitanje o

Da li je neko probao ultra d evro dizel i kakvi su utisci

11m

MilicaMilos Tomic komentariše

Vozim Vectru B 98' godiste DTL 60kw 1996cc,,,,pre 3 meseca pocela je da mi pali gresku motora samo kad mi obrtaji budu na 1800 i preko i nece da ide,,,slaba vuca kao da nije 2000 kubika vec kao 1000,,,,,menjao sam turbinu,,,nista,,,radio ko zna koliko puta dijagnostiku opet nista ne pokaziva nikakav kvar,,,,ne verujem da je do bosch pumpe,,,,,,,

pre 22 sata
Učitaj još odgovora

Aleksandar Vuckovic ima pitanje o

Razgledam oglase po polovniautomobili.com i naidjem na ovaj oglas: 'www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7313340/peugeot-407-20-domaci
'Auto je sumnjivo jeftin, a jedino sto mi bode oci je ovo "Ne vodi se na vlasnika", sve ostalo je ok (cak je i kupljen u srbiji, bar tako kazu). Cak i ako je udaran pa ulickan, opet je jeftin. Sta mislite, sta bi moglo da bude?

pre 23 sata
pre 21 sata

"Mozda ga i kupim'', razmisli opet! To cudo po gradu trosi 12-14 litra benzina, magneti marelli sistem ubrizgavanja sto u prevodu znaci da jedini plin u automobilu moze u upaljac za cigarete da se ubaci a povrh svega rucica menjaca oglodjana do koske.
Po broju sasije, cisto ako te zanima

Vehicle S
...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Momcilo Jeremic komentariše

dali se neko susreo sa problemom da mu auto jednostavno iygubi snagu i gas na 3000 obr. ili oko 140ks u pitanju je astra G 2.0. nije turbina nije ventil turbine nije eger v,????

pre 5 sati
Učitaj još odgovora