Miljana Nimčević komentariše

Pozdrav svima!
Imamo lepe vesti da podelimo sa vama - Moja Garaža širi svoj tim :) Tražimo programera, koji bi se pridružio timu u Subotici 'poslovi.infostud.com/posao/PHP-programer/Moja-Garaza/158996
'Držite palčeve da nađemo nekog dobrog developera, koji je uz to i zaluđen za automobile :D

11. Jan

Milos Milovanovic komentariše

Passat b 5.5 1.9 tdi 6 brzina 130 ks. Kakav je to auto, prednosti i kane?

23. Jan
23. Jan

snazan,udoban i prostran auto,sa malom potrosnjom na otvorenom(kad kazem mala ne mislim na 4-5 litara kao sto neki pricaju nego oko 6-7 litara prosecno sto je sasvim ok za tu snagu i velicinu auta)...odlican za putovanja...sto se mana tice tu je trap,velika potrosnja u gradu i malo skuplje odrzavanj...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Nenad Stojanovic ima pitanje o

Nerade mi kratka svetla na Golf 2

23. Jan
Učitaj još odgovora

S-line Technics komentariše

Opet je nastao problem sa notifikacijama. Ja sam nešto komentarisao i sad vidim da je komentarisalo još par članova Garaže, a meni notifikacije ne stižu. Ovo mi se dešavalo par puta, ali danas stalno. U čemu je problem?

09. Jan
Učitaj još odgovora

Miljana Nimčević komentariše

Dobro jutro svima!
Malo sređujemo Garažu ovog jutra :) Ne bi trebalo da to osetite ni na koji način, ali da ipak prijavimo. Ako primetite da nešto ne funkcioniše kako treba, molim vas prijavite ovde kroz komentar. Hvala!

12. Dec 2016.
Učitaj još odgovora

Miljana Nimčević komentariše

Pozdrav svima!
Od danas možete da objavite post na Garaži, koji sadrži do 5 slika :)
To radite tako što kliknete na opciju "Podeli komentar" ili "Fotke" u vidžetu na naslovnoj strani, stranici diskusije i stranicama posebnih tema. Nakon što unesete tekst, klikom na polje ispod dodajete i brišete fotke. Nakon toga kliknite na dugme Podeli i pratite dalje uputstva korak po korak.
Pozivam vas da isprobate ovu novu opciju i podelite svoje utiske na ovoj temi.
Hvala unapred!

08. Dec 2016.

Miljana Nimčević komentariše

Pozdrav svima! Sumnjamo da notifikacije na sajtu i mejlovi obaveštenja ne rade kako treba. Programeri rade na tome. Da li ste primetili neke probleme sa njima, da se izostaju i sl? Molim za povratne informacije kroz komentare na ovaj post. Hvala!

05. Dec 2016.
Učitaj još odgovora

Miljana Nimčević komentariše

Dragi članovi Moje Garaže, noćas oko 1:30 je došlo do prekida u radu sajta. Iz nepoznatog razloga je server na kome se Garaža nalazi prestao sa radom. Problem je primećen danas oko 10 časova, a malopre je razrešen u potpunosti, tako da nastavljamo sa normalnim radom. Ukoliko primetite neke probleme u korišćenju sajta, molim vas da ih podelite samnom kroz komentare na ovu diskusiju. Hvala!

21. Maj 2016.