robert zafirovski ima pitanje o

imam meriva 1.7 cdti 2003 godina moze da mi kazete dali e na lance ili na kais
i koe ulje koristi
jas staviv 5w40 a po prospekt pisuva 5w30

28m

Fikret Kamenj ima pitanje o

Pozdrav svima. Imam ford mondeo 2.0 common rail, mk3, 2007. god. Prmijetio sam, cini mi se samo dok je motor hladan, poslije paljenja, promjenu zvuka motora, tipa vuh-vuh i cak primijetim malo ljuljanje auta. Kazaljka obrtomjera se ne pomjera. Je li to normalno, negdje sam procitao da je to normalno kod common rail sistema? Poslije kad se auto zagrije sve je u redu. Nema nikakvih lampica da se pale. Dijagnostika nije nista pokazala.

pre 3 sata

Boki Made in Serbia komentariše

Ova gumena "đunta" na desnoj poluosovini se pomera levo - desno, nema posebno ležište. Da li neko zna na kojoj poziciji treba da se postavi i čemu uopšte služi? Ako neko ima Reno bilo koji, neka mi kaže gde je postavljena kod njega. Skidao sam poluosovinu i nisam obratio pažnju gde je bila postavljena.

pre 22 sata
Učitaj još odgovora

Milan Kljaic ima pitanje o

Jedno pitanje da li neko zna,ili je imao iskustva,akumulator na Pezou 407 mi je los,vreme je da ga menjam,ako ga ne palim 3-4 dana ne moze da upali,e sad cuo sam da ja ne mogu da ga zamenim jer moze da dodje do problema ako mu prekinem napajanje,da moze da crkne bord kompjuter,imam veliki displej na centralnoj konzoli kazu da i to moze da se zakljuca (kodira) ili sta vec,da li je to istina,jel zna neko ili zaista moram da idem u servis ili kod elektricara da mi zamene najobicniji akumulator

27. Maj
Učitaj još odgovora

Miloš Krstić ima pitanje o

Pozdrav svima!
Ljudi zanima me da li probusen auspuh remeti performanse automobila?
Drugar je kupio Hondu Civic , auspuh je bez katalizatora i po malo 'prducka',
auto mu treba svaki dan. Mogao bi ga zakrpiti tek sledece nedelje. Ovako dnevno prelazi oko 50km.
Da li probusen auspuh moze i uticati na potrosnju i startnost. Hvala svima u njegovo ime.

pre 2 sata

zoran dj komentariše

sredjujem motor od Alfe 166 2.0 tsEuro 3 . Da li radilica od bilo kog motora 2.0 ts ( euro 2 ili 3) može da se ugradi? Čini mi se da nisu sti tegovi na svim radilicama, da li je to problem?

27. Maj