Nemanja Lazarevic ima pitanje o

pozdrav svima,ponosan sam vlasnik BMW E36 320i M50B20TU e sada ide lepo ali imam problem bar mislim,autu kao da fali malo ubrzanja,i takodje kad udje u blokadu kao da se gusi,kako da resim to? i kako da bar malo da dobijem na ubrzanju?

13. Jan
Učitaj još odgovora

Aleksandar Mickovic ima pitanje o

Interesuje me da li je moguce ubaciti tablet umesto cd player-a? Da li cu izgubiti komande na volanu? Ako neko zna neka mi napise sto opsirnije sta i kako je potrebno za to. Pozz

28. Dec 2016.
Učitaj još odgovora

Martina Andjelkovic komentariše

Da li ste znali da zamagljene farove možete očistiti pastom za zube?
www.youtube.com/watch?v=sNMlVZyem78 :)

25. Apr 2014.
Učitaj još odgovora

Nikola Mladenovic ima pitanje o

Imam problem sa punjenjem akumulatora. Danas sam stavio da se puni mozda oko 14h(auto stoji napolje sigurno je -10, -15stepeni, sada kada sam pogledao i dalje stoji na 0 kako sam ga i stavio da li to znaci da se skroz ispraznio, da je crkao akumulator, ili nesto drugo? mozda je problem sto je auto napolju na hladnoci ili nesto slicno ? Molim Vas ako je neko imao slicnih problema neka napise sta misli o ovome. Pozdrav i zelim Vam srecne praznike!

08. Jan
Učitaj još odgovora

Predrag Licinar ima pitanje o

Pozdrav, zanimam me kako da proverim prosečnu potrošnju u toku vožnje. Pored volana nema one ručice osim za brisače, a u kompijuteru ne mogu da provalim. Jedino što mi piše na kontrolnoj tabli je koliko mogu km da pređem sa trenutnim stanjem goriva. Audi A6 2.0 2004 god, sa novijom maskom.

04. Jan

Nebojsa Kostic ima pitanje o

Srecan Badnji dan drugari...

06. Jan