Pitanje/Post  Fotke/Foto Album
Registracija
Sasa Cirkovic-Cira pita: Kupio sam auto od coveka iz Krusevca,napravili kupoprodajni ugovor,overili kod notara,platio tamo istog dana i prenos i porez,samo je ostao na krusevacke table jer je bio tek registrovan 3 meseca,to je bilo u septembru prosle god. Sad istice registracija i zanima me dali treba opet nesto da platim porez ili samo da se vrate tablice u krusevcu i da se ponisti saobracajna?
Kvarovi Ford Focus Caravan (1998 - 2004)
Славиша Поповић pita: Pozdrav majstori. Imam problem sa svojim ford focusom, u pitanju je 18tddi 2002 godište. Dakle u vožnji mi se dogadja da turbina prestane sa radom i ne počne ponovo da radi dok ga ne ugasim i upalim ponovo. Najčešće kad ga držim na jednom gasu npr 60km/h 4. brzina i kad mu dodam gas turbina prestane da vuce. Da li je neko imao sličanog iskustva, i šta mislite u čemu je problem?
Auto-oprema Renault Twingo (1992 - 2007)
Slobodan Despotovic pita: Dopunio bih pitanje o fabricki ugradjenom radio CD-u u Renoa Twingo. Naime ima li mogucnost da bez prepravki u unutrasnjosti radia, samo uz pomoc spoljnjeg prikljucivanja kabla, obezbedim AUX prikljucak za mobilni ili pak neki drugi periferni uradjaj kako bih slusao muziku. Napominjem da vec ima FM transmiter ali bih zeleo da mogu da biram naslove pesama.
Potrošnja Opel Zafira (1999 - 2005)
Suad Zehra pita: Zdravo svima .treba mi pomoc ako neko zna .kupio sam ppel zafiru 2000 god .2.0 dti 16v.dobro je isla nije trosila ulje nakon izvrsnog vremena primetio sam da se bos pumpa klacka i majstor je zategnu i od tada imam problem trosi mi ulje skoro litar na 1000km .ujutro kad je upalim ima malo dima ali nema mirisa na izgorenog ulja.dali zna neko sta moze da bude da nije dobro nastelovao bos pumpu ili nesto drugo u pitanju