Pitanje/Post  Fotke/Foto Album
Uvoz polovnjaka Audi A6 Avant (1998 - 2004)
Dejan Milovanovic pita: Dejan Milovanovic ima pitanje o Kupovina polovnjakaAudi A6 RS6 (2002 - 2004) Pozz ljudi, planiram da pazarim. A6 C5 tj da uvezem. Trebaju mi misljenja oko 1.9 131 konj sa automatskim menjacem. jel taj auto nema tip tronic sa ovim motorom? 03/04 serija konkretno me zanima. Jel moguce da su svi cvt tj multitronic, dok ovi sa 180ks 2.5tdi vidim da ih ima sa tip tronicom. pozdrav voleo bih misljenja. ne bezim ni od plinasa samoo benzincima ne znam ama bas nista.
Kvarovi Peugeot 206 Coupé Cabriolet (2001 - 2007)
Vesela Betty pita: Pozdrav ljudi,imam jedan problem pa ne znam da li je neko imao sličan i da li zna o čemu se radi?Imam pezo 206 cc,i imam problem u toku vožnje,tj. kada vozim po neravnom putu u zadnjem delu auta nešto lupa,kao zvuk nekog pleha,neko mi kaže možda je torzija ali točkovi mi super stoje.Jedan majstor je na dizalici gledao i reko da je torzija u redu,i sto je interesantno kada je auto na zemlji to lupanje se čuje kada udaras u zadnje točkove,a kada je na dizalici ništa se nečije.Da li je neko imao slican problem ili možda neko zna o čemu se radi?
Uradi sam Peugeot 407 Sedan (2004 - )
Daniela Cekinovic pita: Pozdrav svima. Skoro sam kupio 407, 2.0hdi. Zanima me zasto klima ne hladi jednako, levu i desnu stranu a podeseno je na istu temperaturu? Kad sam kupio auto, klima je bila prazna, dopunio sam je i desna strana hladi lepo a leva kao da greje a na displeju je namestena ista temperatura.