132 vozača ga je parkiralo
75.1
73 ocena
Cena/Kvalitet: 83/100
Komfor: 42/100
Održavanje: 78/100
Potrošnja: 85/100
Pouzdanost: 79/100
Motor: 85/100
Prednosti
Mane

Dejvid Mihaljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor 1.1 benzin-Mali potrosac,jeftina registracija,jeftino odrzavanje,savrsen za gradske uslove,moze lepo i da povuce kad zatreba

Mane

Komfor Nije za duza putovanja,ipak je ovo gradski auto,nije bas udoban,mana mu je jos i sto nema novije generacije

05. Jan

Dragan Pesnik iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Istakni vrline Od skoro sam vlasnik Citroen saxa sx 1,1 i prezadovoljan sam onim sto nudi ovaj malisan. Izuzetno je udoban za svoju klasu, mali potrosac, dopadljiv dizajn. Kvalitean auto i nije skup za odrzavanje. Za one, koji ne traze luksuz, izuzetno resenje!

Mane

Istakni mane Mana mu je jedino malo losiji kvalitet pastike i tekstila u unutrasnjosti, ali nije preskupo da se zameni kad dotraje.

11. Okt 2016.

Tatjana Boskovic Jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Imam model 1.1, auto je zvrk veoma je startan pogotovu prilikom preticanja. Nije skup za odrzavanje. Mali je potrosac i u gradu a i na otvorenom putu. Pocinkovan kvalitetan lim.

Mane

Los kvalitet unutrasnjeg enterijera, torzija koja strada u voznji po srpskim putevima. Solje amortizera.

25. Apr 2015.

Branislav-Sonja Pajkanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Tek sam ga kupio pa ce da vidimo ;)

Mane

a ko ih nema...

09. Apr 2014.
Pogledaj ostalih 1 komentara
16. Feb 2015.

Jos je u sluzbi! Ako nemas potrebu za komforom, dobar je autic. Jeftin za odrzavanje, skoro ko ranije zastavina auta a ne kvari se ko ona!!! Potrosnja sve zavisi koliko pritiskas papucicu gasa ali za takav auto mogla bi i manje (u gradu oko 7l a na otvorenom 5l). Ja ga teram vise po gradu pa mi vise...Pročitaj više

x

Milos Matijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Motor Posedujem 1.6 16v VTS, sa motorom veoma zadovoljan, i potrosnja nije velika sa obzirom na snaku (87kw), tj, zavisnosti od voznje. Normalnom voznjom, normalan potrosac. Redovno odrzavanje nije skupo (veliki i mali servis). Za ostalo ne znam..

Mane

Komfor Najveca mana mu je nasi putevi, jer je veoma tvrd (sportski auto), tek je neudoban. Komfor za 2 osobe odlican, za vise osoba postaje tesno. Mana je i plastika enterijera, i kontrolne table, slabiji kvalitet.

08. Aug 2013.

Stevan stevo iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Cenee su im nikakve,odrzavanje jefitnoo,potrosnja takodjee,a motor 1.1 nijee loss lepo sluzi i ne kvari se.

Mane

Komfor Prostor problem,ipak malo auto i kad neko visociji vozi nazad ima manje mesta.

01. Jul 2014.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara