84 vozača ga je parkiralo
76.6
40 ocena
Cena/Kvalitet: 88/100
Komfor: 48/100
Održavanje: 74/100
Potrošnja: 85/100
Pouzdanost: 80/100
Motor: 88/100
Prednosti
Mane

Dragan Romčević iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Za te pare verovatno najbolji auto, kada su u pitanju pouzdanost, potrošnja i cena održavanja. Jako je udoban, naročito obzirom da je reč o malom autu. Neverovatno lak za parkiranje. Ja imam 1,4 sa 75 konja, ide odlično, pošto je Saxo težak oko 900 kila. Za ovaj motor kažu da je večan. Ja i...

Mane

Vozač i suvozač nemaju problema sa prostorom, samo gurneš sedišta pozadi i nema veze što si visok dva metra, a ja sam blizu, ali pozadi onda ima manjka mesta. Za decu ili dve devojke uvek ima, koliko god da gurneš sedište nazad. Moj ima četvora vrata, što je veliki plus tako da se bez probl...ema ulazi i izlazi. Boca od plina krade prostor od gepeka ali sedišta se obaraju na pola tako da sve živo može da se preveze.

05. Apr

dejan jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor prednost veoma mala potrosnja benzina model 1,4 VTS,ide mnogo dobro za kubikazu,za krivine pravljen itd :)

Mane

Komfor mane konfor

30. Okt 2013.
Pogledaj ostalih 2 komentara
+ 2 odgovora

Stefan Vojinovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor u pitanju je saxo 1.5D prednost ovog auta je u negovoj potrosnji, pouzdanosti, motor bez previse elektronike samim tim i jeftinije odrzavanje, dosta stabilan u krivinama...

Mane

najveca mana ovog auta je zadnja torzija kao i to sto je poslednja serija ovog auta izasla 2003godine...

01. Mar

Zlatan Kudi Ignjatovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Potrosnja 4,2 do 5. Udobnost za tu klasu automobila. Jednostavan za odrzavanje.

Mane

Brave se kvare. Plastika nije posebnog kvaliteta. Na nekim primercima klimava sedista.

07. Aug 2013.

Kandic Srdjan iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Auto imam 6meseci i ne izlazim iz njega svaki dan prelazim veliku kilometrazu i mogu vam reci da je najbolji u svojoj klasi udoban je, jeftin za odrzavanje 1.1 benzinac za svaku preporuku.

Mane

Mana po meni za sada nema

10. Maj 2013.

Radovan Mihajlović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Saxo 1,5 D je dosta pouzdan, relativno jeftin za odrazavanje i registraciju. Ima izuzetan motor i menjac. Jako je udoban za gradsku voznju, dosta startan za jednog dizelasa. Bas je skroman potrosac, do 5 litara u skoro svim uslovima voznje. Sve ovo tvrdim na osnovu 170.000 km predjenih i to uglavnom...

Mane

Jako je los zadnji trap. Torziona osovina nije najbolje resenje i dosta brzo strada. Letva upravljaca je jako osetljiva na nase lose puteve i cesto treba menjati plasticnu biksnu (cauru). Dosta mu je veliki polukrug okretanja.

21. Jul 2012.

Mario Lebo iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Imam ga 11 godina, prešao 230.000 km. Motor 1,1 mu je najveća prednost. Malo troši, super ide, nikakav kvar na motoru nikad.

Mane

Auspuh, brave vrata, plastika unutra.

01. Jun 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara