REKLAMA

Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
42 vozača ga je parkiralo
75.4
29 ocena
Cena/Kvalitet: 78/100
Komfor: 97/100
Održavanje: 64/100
Potrošnja: 67/100
Pouzdanost: 78/100
Motor: 69/100
Prednosti
Mane

Kwaigon Jin iznosi svoje utiske o

09. Jan
Pogledaj ostalih 1 komentara
09. Jan

u gradu ide od 6.1 kad je ugrejan do 9.5 kad je hladan.. na regionalnom putu sam izvlačio oko 5.4 litra (što je bilo odlično).

Menjač je manuelni, hteo sam automatik ali avaj on je dostupan samo sa slabijom 1.3 dizel verzijom pa sam ipak hteo jači motor.

Što se šaltanja tiče žalili su se ovi sa 1.
...Pročitaj više

x

Kwaigon Jin iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Imam 1.6 Multijet2 120KS dizel, LOUNGE sa panorama krovom, automatskom klimom, senzorima za svetlo, kišu, parking senzori, tempomat itd.

Ovako napakovan auto sa svim (najjači motor najjači paket opreme) opcijama je izašao 15 hiljada evra, mislim da u toj klasi nema više auta za manje para

Veo...

Mane

Nije za agresivniju vožnju (iako mi to motor 1.6 dizel omogućava) zato što je težak a karoserija visoka pa se pomalo ljulja u krivinama, više je za porodičnu opuštenu vožnju.

Takođe za sad potrošnja mu je dosta iznad fabrički deklarisane. Mada nije loša (autoput 130km/h 6.5L)

09. Jan
Pogledaj ostalih 1 komentara
09. Jan

u gradu ide od 6.1 kad je ugrejan do 9.5 kad je hladan.. na regionalnom putu sam izvlačio oko 5.4 litra (što je bilo odlično).

Menjač je manuelni, hteo sam automatik ali avaj on je dostupan samo sa slabijom 1.3 dizel verzijom pa sam ipak hteo jači motor.

Što se šaltanja tiče žalili su se ovi sa 1.
...Pročitaj više

x

Dejan Ja iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Solidan porodičan auto kao kombinacija gradski i auto za duže putovanje.
Mana što se tiče konfora je što suvozač udara (levom) nogom-kolenom u centralnu konzolu gde su točkići za grejanje.....to mnogo nervira.

Mane

Motor Motor 1.4 95KS KATASTROFA, pa to je motor iz Ideje 2004god. Ubacili mu elektronike koja ga je ubila ali mu je smanjila potrošnju na OTVORENOM puti 5,3l ali grad bije 9L bez pardona. Na Ibarskoj magostrali, preticanje kamiona je pakao tj. ubrzanje 60-100km katastrofa. Zbog potrošnje su mu ubacili m...enjač sa 6 brzina, a u stvari prenos u 6-oj je kao kod normalnog menjača u 5-oj brzini. Zbog tih 6 brzina po gradu kada vozite desnom rukom kao da kuvate džem, samo mešate sa ručicom menjača. Ja vozim službeni ali nikada ne bi kupio ovaj auto sa ovim motorom.
PS. 6 brzina, 2000obr oko 70km/h

03. Dec 2015.

Vlada Gr iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Prostran,udoban,odlican odnos cena/kvalitet,odlicna oprema u lounge paketu,potrosnja kombinovano 6-6.5l Kad se sve sabere prezadovoljan sam kolima.

Mane

Nesto slabiji motor 1.4... Dobar za neku normalnu voznju,ali mu nedostaje malo snage da jace povuce iz mesta i u preticanju.

02. Jul 2015.

Goran Stevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Motor Sluzbeni, svi ga voze, 1.3mj, skroz ok za prvih 40.000km za 1god

Mane

05. Mar 2015.
Pogledaj ostalih 5 komentara

Miljan Elez iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Komfor Motor Potpuno nov pristup organizaciji unutrašnjeg prostora u auto induustriji.Moj auto je Decembar 2014 i mane sa držačem čaša kod mjenjača,i luftom prekidača za regulisanje ventliacije ne postoje,riješeni su.Ogromna prostranost,preglednost koja se ogleda u velikim staklenim površinama,retrovizo...

Mane

Dugačak hod mjenjača.Farovi koji ne bacaju dovoljno daleko čak kada su podignuti i na naj viši stepen.Jednostavno sočiva u faru su mala i kao takva nemaju snagu obasjavanja kolovoza.(ustupak radi ljepšeg dizajna) Zadnje rikverc svjetlo u zadnjoj lijevoj strani auta skoro ne primjetno,kada vozi...te u rikverc problem.Lampa je postavljena u desnoj strani branika.Loše idejno rješenje. Teška zadnja-gepek vrata.Centralna ostava (fioka) je dosta plitka i u nju malo stvari staje.Nasloni za glavu na zadnjoj klupi,imaju samo jedan podiok za podizanje u vis.

02. Feb 2015.
Pogledaj ostalih 226 komentara

Lazar Ivanis iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Za ove pare boljeg auta nema. Dosta dobra oprema. Visok, pregledan, udoban, visok. Mini dzip :) Mnogo mesta za sitnice, zadnja klupa ima mnogo mesta. Na ulici se svi okrecu za njim.

Mane

Sedista nemaju bocno drzanje, menjac nije toliko precizan. Po meni veoma trom, trazi visoke obrtaje kod preticanja. Ostalih zamerki nema.

17. Jun 2014.

Ivan Nikolic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Komfor Dosta udoban auto, ima dosta mesta za sedenje, ali na moje neprijatno iznenadjenje ima jako mali gepek u odnosu na prostor za putnike. Nije baš stabilan pri oštrijim manevrima, tj ne daje baš dobar osećaj. Prilično pregledan auto, ogromni retrovizori skoro kao kod kamiona, ali iznutra se ima os...

Mane

Pouzdanost Održavanje Motor Vozio sam ovaj auto u dve vrzije, sa 1.4 benzinskim motorom koji je očaj živi: Totalno mrtav motor, jako loše ubrzava u svakom stepenu prenosa, a kada se uključi klima i ono malo snage ( na papiru 95Ks ) nestane. Naravno moram se ograditi da je to relativna stvar i da možda za nekog ko ne vozi ...oštro taj motor bude OK. Verzija 1.3 MJT dizel je malo bolja što se tiče ubrzanaj do 4-og stepena prenosa, u 4-oj već gubi snagu za oštrijim ubrzanjima i mora se dobro razmisliti pre brzog uključivanja na autoput ili preticanja. Održavanje malo skuplje od očekivanog. Pouzdanost, šta reći osim da pomenuta dizel verzija nije htela 40 minuta ujutru da startuje na -10 stepeni.Mislio sam da je problem samo kod mene, međutim od flote od 40 vozila isti problem se javio na 25 vozila... Po forumima za benzince kažu da se ni oni nisu proslavil zbog problema sa bobinama na pojedinim cilindrima. Sve u svemu, jedno jače varijante motora bi možda lepo vukle šasiju od preko 1300kg kutijastog oblika.

09. Mar 2014.
Pogledaj ostalih 7 komentara
10. Mar 2014.

1.4 sa 95 konja je preslab za ovu konstrukciju, tek sada ova Edition verzija 1.6 mjet sa 120 konja moze da se kaze da je taman, a kad bi stavljali i 2.0mjet sa 165 konja ni to nebi bilo mnogo, jeste da je porodican auto, nije za trkanje ali bas zato kad ga porodica natovari krene na put treba da uzi...Pročitaj više

x

Dusan Maric iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Komforan, veliki-mali auto. Odnos cene i kvalitet je trenutno best buy na trzistu..pravi life style auto.
Veoma pregledan auto. Daje osecaj bezbedednosti

Mane

Mozda malo tromiji, trazi visoke obrtaje kod prestizanja cesce menjanje brzina..

14. Nov 2013.

Darko Vidić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Komfor Odličan, moderan, svetski auto. Ima dosta novih tehnologija poput HillStop sistema (drži 3 sekunde na uzbrdici), veliki 5" touchscreen multifunkcijski sistem, komande na volanu. Jako dobra cena, 12.850 eur za full opremu. Sasvim se ugodno vozi, nije sportski automobil pa ga tako ne treba ni posmat...

Mane

Držači za flašice su katastrofa, šta god da stavite (vodu, koka kolu) ljulja se i ispada. Prostor kod auxa i usb-a za telefon je plitak, i svaki će telefon ispadati. Neupotrebljivo. Van toga, nema većih zamerki

17. Okt 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA