163 vozača ga je parkiralo
76.1
83 ocena
Cena/Kvalitet: 81/100
Komfor: 61/100
Održavanje: 74/100
Potrošnja: 72/100
Pouzdanost: 80/100
Motor: 90/100
Prednosti
Mane

Nenad Nikolić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Dobar lim, ne kvari se mnogo, jeftin za kupovinu i održavanje. Veoma prijatan za vožnju. Odlična klimatizacija.
Motor - dizel izuzetno dobar, benzinci solidni.

Mane

Kvalitet materijala u unutrašnjosti je veoma loš. Kod benzinaca često otkazuju pumpe za gorivo i bobine. Farovima sam veoma nezadovoljan, a nije mnogo pomoglo ni to što sam stavio ksenone.

05. Sep

Nebojsa Kostic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Udoban,jedan od lepsih karavana,i komforan auto ...

Mane

trap,i osetljivost na nase gorivo

30. Nov 2013.
Pogledaj ostalih 3 komentara

Vladimir Vukajlovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor Motor 1.9 ТД100 Кад је издржала да је моја мајка вози осам година, издржаће Источни фронт! Врхунски опремљена у своје вријеме... проекциони фарови, команде на волану, шанжер, е...

Mane

Управљач по мало лелујав. Нема неке кочнице, дискови назад би били добри да их има. Браве се ломе као чипс, кварови на електрици, реостат цркао свакој. Не може се прод...т без звека... а и реално штета је продавати за багателу.

30. Mar

Mladen Nikolic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Za sada, jako dobar auto!

Mane

Sitni kvarovi oko elektronike, fiatova bolest.

10. Jan

Fiat Marea iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Posedujem Mareu 5 godina: benzinac 1.8 elx iz 99 godine, i mogu reci da je ovo najbolji auto sto se tice odnosa cene i kvaliteta. Auto je stvarno agilan, bas trazi gas i otvoren put, jako lepo lezi u krivinama. Cene delova nisu preskupe, s' obzirom da se auto ne kvari i vrlo je zahvalan ukoliko se r...

Mane

Potrošnja Kvalitet, i zavrsna obrada enterijera mu je jako losa, tako da leti od vrucine moze da se desi da mu napukne plastika na vratima. Preko neravnina plastika malo skripucka. Na trapu sam mu do sada menja 4-5 puta stabilizatore, mada to nije bilo skupo. Ima malo manje mesta na zadnjoj klupi, uporedjujuc...i ga sa Passatom. Srednje svetlo mu je veoma slabo zbog velicine sociva, i pobodeno je cak i kad se podigne na najvise pa tako nocu moram voziti pod maglenkama. Naravno kao i kod svih Fiata ima light show na tabli, na ovom modelu izrazito kod svake druge mare, pali lampicu za abs i rucnu, verovatno zbog senzora, i kad kad code lampicu.

01. Jun 2015.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA