Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
161 vozača ga je parkiralo
70.7
60 ocena
Cena/Kvalitet: 72/100
Komfor: 47/100
Održavanje: 87/100
Potrošnja: 85/100
Pouzdanost: 70/100
Motor: 64/100
Prednosti
Mane

marko vucic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor U svojoj klasi tog godista, najjeftiniji za kupiti.
Cena odrzavanja kao da vozis juga.
Ja vozim 1.2 16 v, koji je izuzetno pouzdan i zivahan motor, sa potrosnjom na otvorenom oko 6 litara, u gradu vec ne merim.
Enterijer mog modela sa hlx opremom i plisanim sedistima korektan, fabricka blaupunkt mu...

Mane

Mana su farovi, konkretno kratka svetla...kao fenjeri..to su na restajling modelu resili. Ostalo ok skladno ceni kupovine auta i ceni odrzavanja.

23. Jul

Љубовић Драгомир iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Model sa motorm 1,2 8v sa TNG-om - generalno jako zahvalan za održavanje, ekonomičan, pouzdan, živahan i jako spretan i prijatan za vožnju po gradu, što mu je pre svega i namena!

Mane

U glavnom malo mesta na zadnjoj klupi i nezgodan izlazak sa iste pozicije, mali gepek ali za ovu klasu automobila - sasvim korektno. Motor 1,2 8v je pre svega pravljen da bude pouzdan i ekonomičan, pa zato ne može biti dobar izbor za one sa temperamentnijim duhom, naročito za preticanje na otvore...nom putu..., a tek sa uključenom klima uređajem, da i ne govorim...!

04. Apr

Душан Дакић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Za te pare...lak za održavanje,malo troši(pogotovo ko ima fabrički GAS). Motor 1.2 bez klime je ok. Gepek prosecan,komfor takodje,nije ni pre-mali ni pre-velik,taman srednje ;)

Mane

Lošija završna obrada,uski nasloni za ruke,nasloni za glavu i retrovizori

31. Jan

Mjmd Bulevar iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Za tako malo para, jeftin, dobar, NOV automobil, rasprostranjena mreža servisa, jeftino održavanje, mala potrošnja, udoban čak i na dužim putovanjima!!!!

Mane

Malo lošija završna obrada unutar vozila !!!!!

11. Dec 2013.
11. Dec 2013.

Za te pare svakako je dobar NOV automobil, mozda su neki vlasnici imali probleme sa vozilom, ja sam kupio auto 2009 godine prešao sam do sada 30.000 km ugradio sam TNG lovato 2011 godine nisam ima ni jedan problem sa autom, a zbog male konjaže namerno nisam uzeo sa klimom jer džaba mi klima kad slab...Pročitaj više

x
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara