227 vozača ga je parkiralo
69.4
102 ocena
Cena/Kvalitet: 74/100
Komfor: 41/100
Održavanje: 88/100
Potrošnja: 80/100
Pouzdanost: 70/100
Motor: 65/100
Prednosti
Mane

Rale Maric iznosi svoje utiske o

28. Sep

Rale Maric iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Jeftini delovi i odrzavanje,lak za parkiranje i voznju po gradu.Posebna pohvala za prednje farove i city servo.

Mane

Potrošnja Komfor Motor Slab motor,tanak lim,potrosnja po gradu 8-9litara.Veoma siromasna oprema,lagan pa ga malo jaci vetar nosi s puta.

28. Sep

Nenad Đuragin iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje 1243cc 65HP 8v, klima odlična, city servo volan ekstra, pregledan u vožnji, za zimske uslove odličan. Jeftin servis. Za žene idealan kao prvo vozilo.

Mane

Pouzdanost Komfor Motor Loše šarke za vrata, loša limarija, motor slab, iznutra bučan i šupalj zvuk. Na autoputu loš u krivinama treba biti oprezan. Lak za obijanje, meta alarm problematičan. Sedišta neudobna,

07. Jun

Mijo Đurđević iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Vozio sam ga par puta. Zanimljiv zato što je jeftin. Taj konkretan primerak se uopšte nije kvario za 40 000 km, ide dovoljno dobro za grad i magistrale a redovno održavanje je baš jeftino u odnosu na ostale automobile. Visok plafon za visoke ljude, imam 195cm i smestim se bez problema. Namestio ...

Mane

1.2b troši nekih 8,5l u gradu a ne ide baš nešto super, opet za nekog ko ne očekuje trkačke performanse je sasvim dobar. Enterijer je vizuelno skroman, ali veoma funkcionalan.

05. Jun

Aleksandar Ćirić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Krajnje zadovoljan kupovinom svog punta, mala kilometraza, razumna potrosnja, jeftino odrzavanje u odnosu na konkurenciju, dosta opreme u odnosu na cijenu, klima, el podizaci, abs, city servo, bord computer. Jednostavno to je to.

Mane

Manjak prostora na zadnjoj klupi, ma da realno, necu se voziti nazad tako da.. :)

19. Apr

Радосав Павић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Мала потрошња,цена одржавања,поуздан и живахан мотор!!

Mane

Удобност за више од 4 особе,тврди амортизери,мали гепек за породицу!!

10. Apr
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara