Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
190 vozača ga je parkiralo
70.5
78 ocena
Cena/Kvalitet: 72/100
Komfor: 46/100
Održavanje: 88/100
Potrošnja: 84/100
Pouzdanost: 69/100
Motor: 65/100
Prednosti
Mane

Misa Markovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Povoljno zbog prisutnosti majstora i delova. Nepovoljno jer stalno nesto nije u redu. Sitnice oko struje, sijalice, elektro servo, sajla kvacila, podizaci, sajle klimatizacije.

Mane

Pouzdanost Komfor Ako se odryava na vreme relativno je pouzdan.
Komfor nikakav, auto koji bi po meni trebali zabraniti. Nestabilan, hoce da se zavrti i okrene, slaba limarija, tanko tapacirana sedista.

19. Sep

Ivan Peki iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Motor 1.2 8v 60ks kupljen nov,vozim 3 godine presao 42 000km,osim redovnog servisa nikakva ulaganja i dalje ide kao prvi dan. Potrosnja u gradu 6-7l,na otvorenom moze oko 4.5l. Odrzavanje jeftino,pravi gradski auto.

Mane

Komfor Malo mesta,sedista dosta neudobna na duzim putovanjima. Isao sam dva puta do CG nas cetvoro plus stvari,dosta malo snage,muci se na uzbrdicama,nema snage za preticanje pogotovo ako je pun,takodje klimu mozete zaboraviti na uzbrdici. Sve u svemu dobra kupovina za te pare,sad naravno zavisi ko sta hoc...e,ali za grad odlican.
Takodje tanak lim i losa farba.

02. Aug

bole bole iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje 1.2 8v 60ks Za grad dušu dao autić,pregledan dovoljno,za parkiranje odličan.Cene delova su jeftini kao i održavanje.

Mane

Potrošnja Prešao sam 35000 km,za to vreme otpao lonac,to je boljka kod ovog modela,crkao mi je elektromotor za hladnjak dok sam bio na putovanju.Pozadi mi se čuje neko zujanje i škripa kočnica je prisutna(ne znam još šta je) a pri tom vožen penzionerski,7,5-8l je potrošnja u gradu,na otvorenom ne mož...e ispod 5l.Za duža putovanja nije jer je neudoban(kičma boli) i fali mu snage za preticanje.

09. Jun
Pogledaj ostalih 1 komentara

Srki Vozac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Odlican automobil jako dobar motor za svoju klasu moze dobro da povuce olican za gradsku voznju jako mali potrosac delovi su takodje jeftini odlicna preciznost upravljackog mehanizma komande su ergonomski odradjene sto se tice onih koji su na stubu upravljaca dok su podizaci stakala postavljeni na n...

Mane

koliko sam primetio nema mana

20. Maj

Ivica Pantic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Mala potrosnja jako jeftin za odrzavanje auto za svaki dan!!!

Mane

solidan auto sa neznatnim manama

12. Feb
Pogledaj ostalih 5 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara