149 vozača ga je parkiralo
70.8
51 ocena
Cena/Kvalitet: 72/100
Komfor: 47/100
Održavanje: 87/100
Potrošnja: 84/100
Pouzdanost: 71/100
Motor: 64/100
Prednosti
Mane

Љубовић Драгомир iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Model sa motorm 1,2 8v sa TNG-om - generalno jako zahvalan za održavanje, ekonomičan, pouzdan, živahan i jako spretan i prijatan za vožnju po gradu, što mu je pre svega i namena!

Mane

U glavnom malo mesta na zadnjoj klupi i nezgodan izlazak sa iste pozicije, mali gepek ali za ovu klasu automobila - sasvim korektno. Motor 1,2 8v je pre svega pravljen da bude pouzdan i ekonomičan, pa zato ne može biti dobar izbor za one sa temperamentnijim duhom, naročito za preticanje na otvore...nom putu..., a tek sa uključenom klima uređajem, da i ne govorim...!

04. Apr

Душан Дакић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Za te pare...lak za održavanje,malo troši(pogotovo ko ima fabrički GAS). Motor 1.2 bez klime je ok. Gepek prosecan,komfor takodje,nije ni pre-mali ni pre-velik,taman srednje ;)

Mane

Lošija završna obrada,uski nasloni za ruke,nasloni za glavu i retrovizori

31. Jan

Mjmd Bulevar iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Za tako malo para, jeftin, dobar, NOV automobil, rasprostranjena mreža servisa, jeftino održavanje, mala potrošnja, udoban čak i na dužim putovanjima!!!!

Mane

Malo lošija završna obrada unutar vozila !!!!!

11. Dec 2013.

Mnogo ga nakiti. Jeste novo, ali daleko od "malo losije" zavrsne obrade. Problem sa domacim punticima je lose farbanje (neravnomernost, ljuscenje laka), brzo truli auspuh, a ni kontrola kvaliteta nije bila neka (javljali se ljudi kojima je kvacilo otkazivalo posle 30~40.000 km).

Ali za te pare je m
...Pročitaj više

11. Dec 2013.
Da li ti je ovo koristilo? Beskorisno Prijavi
x

Za te pare svakako je dobar NOV automobil, mozda su neki vlasnici imali probleme sa vozilom, ja sam kupio auto 2009 godine prešao sam do sada 30.000 km ugradio sam TNG lovato 2011 godine nisam ima ni jedan problem sa autom, a zbog male konjaže namerno nisam uzeo sa klimom jer džaba mi klima kad slab...Pročitaj više

11. Dec 2013.
Da li ti je ovo koristilo? Beskorisno Prijavi
x

Ivan Sremac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Niska potrosnja, jeftino odrzavanje, jeftina registracija, moj motor je 1.2 60KS i nemam zamerki, startan, izdrziv je na duzim putovnjima. za sada nisam imao vecih problema, sve je otklonjeno u garanciji, a presao sam 45000km za 2 godine

Mane

moj fiat je sivi metalik, kragujevacki i kriminalno je ofarban, tanak lim, nisam zadovoljan ovlascenim servisom.

26. Feb 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara