406 vozača ga je parkiralo
73.4
178 ocena
Cena/Kvalitet: 82/100
Komfor: 46/100
Održavanje: 86/100
Potrošnja: 82/100
Pouzdanost: 70/100
Motor: 78/100
Prednosti
Mane

Darko Rakonjac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Potrosnja sasvim korektna ne moze manje :) Sto se tice moje neke grube procene posto ga imam relativno kratko ovaj auto vam je kao kladionica uvek po malo ulazete kao poravka auta na rate dok za neki malo skuplji grunete od jedanput taj novac koji ste u punta ulagali godinu dana .

Mane

Servo servo i opet servo kao i veoma losa preglednost u rikverc .
Jeftina plastika u odnosu na clio i recimo pezo 206.

25. Mar

Slavisa Tesic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Motor Imam Fiat Punto 1.2 8V i mogu reci da je auto odlican za ulozeni novac.Nije pretarano startan,ali sasvim zadovoljava moje potrebe.Potrosnja po gradu je ok 7-7.5l/100km,a na otvorenom samo 4.5l/100km.Ja sam vise nego zadovoljan autom.Odrzavanje je jeftino i delova ima na sve strane.Vidim da se dosta ...

Mane

Malo je tvrdji pa oseca svaku rupu.Mana mu je to sto nema filter za gorivo pa je potrebno cesce cistiti dizne.Takodje zna da slini na poklopcu ventila,ali to se lako resava za sitne pare.

26. Mar

Dejan Bosanac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Komfor Motor Za tu klasu komforan. Udoban. Zivahan motor. Jeftin za odrzavanje.

Mane

Nije najkvalitetniji - ima neke svoje musice, na koje se ili naviknes ili poludis. Samo ovlasceni majstori (Nikakav Zika - jer mi je drugar iz osnovne. To je recept za katastrofu).

12. Mar

Milenković Miloš iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja savršen za grad.. Za pare koje sam dao,prezadovoljan sam!

Mane

Komfor oseti skoro svaku rupu

26. Feb
Pogledaj ostalih 1 komentara

Nisi ga mnogo platio. :) Veliki plus je mala potrosnja benzina. Ja sam iz Leskovca, i komsija ga ima, kaze da mu trosi po gradu 6.5 litra, mada Leskovac ne moze da se racuna kao neki veliki grad.

03. Mar
Da li ti je ovo koristilo? Beskorisno Prijavi
x
+ 1 odgovora

Aleksandar Racicevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Motor 1.9 jtd! Presao 641.000km :)_
Ide kao lud! Uspone ne oseca!

Mane

Losa preglednost pozadi za parkiranje i nesto se ne moze reci da je udoban na duzim relacijama!

04. Jul 2013.

Boban Sreckovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Trenutno ga vozim i ujedno mi je i prvi auto (noviji sam vozac). Za sad me jako dobro sluzi ali jos sam u fazi istrazivanja sta ovaj auto sve moze. Cena odrzavanja mu je prihvatljiva kao i njegova veoma mala potrosnja koja iznosi svega od 4.5l do 5l na otvorenom dok u gradskoj ne prelazi 7l jedino m...

Mane

Komfor Komfor mu predstavlja manu ali ni ona nije tolika kao sto svi pricaju.Malo je vise krut pa oseca cak i manje rupe.Takodje povremeno se javlja problem sa servom tako da preporucujem paljenje city drive-a samo za lakse uparkiravanje-isparkiravanje.Kad sam vec spomenuo to naveo bih kao manu i malo losi...ju preglednost za voznju u rikverc kao i problem sa neudobnoscu u toku duzih voznji.

03. Feb
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara