595 vozača ga je parkiralo
72.8
321 ocena
Cena/Kvalitet: 82/100
Komfor: 45/100
Održavanje: 86/100
Potrošnja: 78/100
Pouzdanost: 72/100
Motor: 77/100
Prednosti
Mane

Ivan Radosavljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Punto 1.2 8V. Ubedljivo najekonomičniji auto. Od registracije do potrošnje i preko troškova održavanja. Zbog toga je na ceni i nije jeftin za kupovinu, ali tih par stotina evra vrati se odmah kroz registraciju, veliki servis i prvih par hiljada kilometara. Rezervni delovi (origanalni) su "kao z...

Mane

Servo volana (treba da se "potvrde" lemovi na pločici kod Punta koji je stariji od 9-10 godina i onda nema problema). Makaze brisača (da se probuše rupice i stave "osigurači" da ne ispadaju iz ležišta kad se originalne plastike potroše). Dihtunge glave i poklopca motora možete da menjate, al...i i ne morate jer to jedino utiče na "higijenu" motora, a potrošnju ulja ne povećava uopšte bitno jer, svakako, Seleniu 20K treba da menjate na 5,000 km (ko vam priča drugačije - ne želi vam dobro). Na Puntu 2 loši farovi (nisu loši ako ih lepo naštelujete i ispolirate), a na Puntu 3 (buljavko) predobri farovi, pa kako god ih naštelujete - svi vam ablenduju jer su prejaki! Tempomat - pokazuje vam koliko km prelazite sa jednim litrom goriva, umesto obrnuto (koliko litara trošite na 100 km)!?! Premala (1,7 lit.) posuda za tečnost za brisanje (prskanje) šoferšajbne. Sve u svemu, u odnosu na druge, mnogo zvučnije i skuplje marke automobila, ovo su nebitne mane.

18. Apr
Pogledaj ostalih 1 komentara

Marko Miletic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Autic je super. Imam 1.2 55kW Benzinca i trenutno kako pokazuje boardkomp, prelazim 17.7 kilometara po litru. Za po gradu je super, uz City funkciju akticiranu, tad mozes da motas i malicem prstom. Delovi ima na svakom cosku, i servisi nisu uopste skupi.

Mane

Mali manjak prostora i u gepeku, ali nije na odmet. Postoji slucaj nezeljenog gasenja servo-a.

17. Apr

Marko Vasiljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Auto prve klase, Vozim ga u taxiu dve godine prezadovoljan sam motor 1.2 8v presao 300000 hiljada jos nije otvaran. Sve pohvale samo mu dajte sve na vreme! Za te pare nema boljeg auta!~!

Mane

Komfor Tesno da tesnije nmz biti!

09. Apr

Uroš R. iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Povoljno održavanje. Zgodan auto za grad. Sedišta udobna iako im je položaj loš.

Mane

Loš položaj za vožnju. Ne preterano komforan, mada ok u odnosu na ostale u klasi. 1.2 benzinac ok za gradsku vožnju, ali na autoputu veoma loš. Slabo podnosi brzinu od 110-120 na sat, o većoj da ne prićam, em bučan, em daje utisak da će poleteti.

23. Mar

Nebojša Zdravković iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Motor Ako govorimo o puntu 1.2 16v i 1.2 8v koji posedujem mogu reci da mene itekako dobro sluze prvo potrosnja koja im je posto su cisti benzinci ne prelazi 6 l i za grad su vrlo okretljivi a na dalje puteve moze da posluze a 16v moze dobro i da povuce.tako da sam dosta zadovoljan znam i za punta 1.3 diz...

Mane

Komfor moram priznati udobnost jako losa ali koliko para toliko muzike,mogu reci da kod 16v dobro uprzava ali i proklizava kada kreces prvo za razliku od 8v gde ne proklizava ali slabije ubrzava i vuce, mogu reci da je problem i sa servom volana koji dosta se kvari pogotovo ako se vozi na city,jako mali ge...pek moram priznati,jos ako se stavi boca za plin nema mesta skoro uopste,moram priznati dosta kruto kvacilo kod punta 1.2 16v 2001.

22. Okt 2015.

Aleksandar Slavkovic iznosi svoje utiske o

29. Nov 2016.

Aleksandar Slavkovic iznosi svoje utiske o

29. Nov 2016.

Aleksandar Slavkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Do skoro sam vozio Punta, 1.2 motor sa 8 ventila.
Što se tiče cene/kvaliteta, za pare koje date za neki bolji primerak, dobijate sve ono što gradski auto sa malom potrošnjom treba da pruži.
Održavanje je toliko jeftino, da je prosto i smešno koliko vas izađe mali servis.Delova ima, i uopšte...

Mane

Komfor Jedina mana po meni je neudobnost.Dobro, segment je takav, pa to i nije toliko čudno, ali ipak je moglo malo da se poradi na tome :)

29. Nov 2016.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara