Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
75 vozača ga je parkiralo
67.4
42 ocena
Cena/Kvalitet: 76/100
Komfor: 58/100
Održavanje: 62/100
Potrošnja: 67/100
Pouzdanost: 68/100
Motor: 75/100
Prednosti
Mane

Dejan V. iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Motor Lagan auto za svoju veličinu, sa motorom 1,3 ponaša se kao da je 1,6.Elastičan u vožnji i solidno udoban.Motor izdržljiv kao mazga.

Mane

Održavanje Ranije su bili skupi delovi, a nije da se nije kvario.Ne znam sad.
Limarija je malo slabija.

02. Nov 2014.

Goran Ecim iznosi svoje utiske o

Prednosti

Imao sam eskorta 1.3 cvs (motor redak) sa plinom i nikada me nije ostavio na putu verovali ili ne isao sam sa njim u Ukrainu . Startan i pouzdan , brz , mali potrosac i za razliku od drugih delovi malo skuplji ali kad se zameni odredjeni deo zaboravite na njega nema sanse da ga u skorije vreme prom...

Mane

Najveca mana ali najveca je sistem za ozracivanje prilikom zamene antifriza to je muka da bi dobili dobro grejanje . I naravno isti taj mali radijator grejanja koji je u kabini na najnepristupacnijem mestu a sav je plastican i ako morate da ga menjate smrt. Ventilator grejanja isto hoce da zeza .

20. Okt 2013.

Goran R. iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Odnos cene i kvaliteta je odlican. Star je auto, ali za te pare, sluzi svrsi. Ja ga imam par meseci, ali kod bivseg vlasnika kod kog je bio 14 godina nije pravio ama bas nikakve probleme, osim limarije tu i tamo. Jos nisam dosao do odrzavanja, ali me ceka menjanje ulja i filtera i jos neke sitnice. ...

Mane

Jedina mana ovog auta je limarija i limarija, zadnji rubovi su na mom propali, u gepeku iznad svetala gde se sliva voda isto brzo propada, ali ako se te stvari rese na vreme, i ako je auto garaziran, trebalo bi da ne pravi puno problema.

16. Jul 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara