65 vozača ga je parkiralo
81.2
24 ocena
Cena/Kvalitet: 83/100
Komfor: 98/100
Održavanje: 58/100
Potrošnja: 73/100
Pouzdanost: 81/100
Motor: 94/100
Prednosti
Mane

Предраг Мишковић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Motor Mali potrošač. Odličan konfor i odlično leži na putu. Motor TDDi je odličan i zadovoljan sam sa njim jer imam istog takvog mondea od ranije samo sa slabijom opremom.

Mane

Mana mu je jedino što ručna hoće da zarđa tu kod točka posle nekog vremena pa neće da vraća pa je ne može baš više puta razrađivati nego se mora kupiti sve novo.

01. Apr

Milan Alempijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor presao 200.000 km za tri ipo godine..auto je perfekcija, u voznji ga slobodno mogu uporediti sa sportskim limuzinama, upravljanje perfektno, kvalitetan, brz, trap neunistiv, lanac mesto zupcastog..bez problema sa zamajcem diznama cr pumpom..

Mane

brzo trosi gume i kocnice..kad resite da kupujete novi auto, bilo koje marke, tesko ce vas impresionirati u odnosu na ovaj, to mu je ujedno i najveca mana koju sam mogao da mu nadjem..

07. Jul 2013.

Adnan Korać iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Auto je udoban na putu kao ladja, veoma je brz i mali potrosac, odrzavam ga redovno kod ovlascenog serviresa u Uzice na Belu zemlju i zadnje dve godine nisam imao problema, ali pre sam imao problema sa diznama i sa pumpom ali to je sve do kvaliteta goriva

Mane

Cena/Kvalitet Auto je puno dobar ali mu brzo pada cena i puno je jeftin a mnogo vise vredi zato ga narod izbegava i kupuje VW, to je isto kao uzmes neke dobre patike koje nisu markirane i Adidas patike, narod ce pre uzeti te Adidas ;D A sto se mene tice posle Forda, opet ford.

14. Jul 2013.

Nikola Markovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Jako prostran i udoban auto. Veoma je startan i brz. Enterijer na nivou i sasvim realna zadovoljavajuca potrosnja. Nije kvarljiv.

Mane

Dizel se malo jace cuje posle 3000 obrtaja i preglednost je malo slabija. Sve ostalo je extra.

28. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 1 komentara

Pa po meni svaki karavan ima slabiju preglednost, ali kad se naviknes sve je ok. Ali to je verovatno zato sto sam ja vozio Reno 4, koji kod koga je preglednost kao skuter kad vozis.

17. Jan 2013.
Da li ti je ovo koristilo? Beskorisno Prijavi
x

Pa da, potpuno je drugacije. Ma preglednost zavisi i od iskustva, i naravno zavisi kome kako odgovara. Meni je, tada kada sam stavljao opis, bilo malo nezgodno da vozim ovaj auto zbog te preglednosti, a sad sam naviko i ok mi je.

18. Jan 2013.
Da li ti je ovo koristilo? Beskorisno Prijavi
x
+ 1 odgovora

Sasa Males iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Udoban,velik,pregledan,ekonomican,brz ,dobar uzbrdo ,elastican motor.

Mane

Led diode u instumental tabli boja,ruzan menjac velik,losa trzisna cena kad se prodaje.Potcenjen auto u kombinaciji cene i kvaliteta.

09. Dec 2012.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara