Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
72 vozača ga je parkiralo
82.1
29 ocena
Cena/Kvalitet: 84/100
Komfor: 97/100
Održavanje: 62/100
Potrošnja: 74/100
Pouzdanost: 83/100
Motor: 93/100
Prednosti
Mane

Brankovic Milos iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor odlican auto za smesan novac za koji se moze naci

Mane

dizne

27. Jun
Pogledaj ostalih 5 komentara
29. Jun

Pada cena, onda je za ostale jos jeftinije... Nekad je samo plivajuci zamajac kostao 1500 evra...

x
29. Jun

Pa jeste to je tacno,i zato se i svi plase forda,a ustvari cene su delimicno u istom rangu,s'tim sto ford osim tog delphi sistema pruza puno vise komfora,udobnosti i lepe voznje :)

x
+ 5 odgovora

Aleksandar Dameski iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Ovaj automobile imam već godinu dana I nisam imao apsolutno ni jedan jedini problem, u pitanju je 2.0 tddi motor I samo sam uradio tri redovna servisa. Potrošnja mi ne prelazi 7.5 lit gradske vožnje, verovali ili ne...

Mane

Malo je bučniji motor

18. Jun

Lekovito Bilje Tošić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Kao prvo jako udoban auto, ogroman ,gepek 540 l...za 3000 eu. sam kupio odličan primerak u Novom Sadu sa 140 000 km ('pravih),,u odličnom stanju.Uradio sam mali i veliki servis. Upravljivost odlična,pozicija vozača odlična, predobro drži put kao žvaka, jevtiniji je za održavanje od Lagune,Pa...

Mane

Mane iskreno nisam našao, niti je bučan ima 6 stepeni menjač e samo mu je mana što turbina ima prazan hod do 2100 obrtaja/min ali zato posle auto leti ko MIG aviončić...

24. Maj

Предраг Мишковић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Motor Mali potrošač. Odličan konfor i odlično leži na putu. Motor TDDi je odličan i zadovoljan sam sa njim jer imam istog takvog mondea od ranije samo sa slabijom opremom.

Mane

Mana mu je jedino što ručna hoće da zarđa tu kod točka posle nekog vremena pa neće da vraća pa je ne može baš više puta razrađivati nego se mora kupiti sve novo.

01. Apr

Milan Alempijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor presao 200.000 km za tri ipo godine..auto je perfekcija, u voznji ga slobodno mogu uporediti sa sportskim limuzinama, upravljanje perfektno, kvalitetan, brz, trap neunistiv, lanac mesto zupcastog..bez problema sa zamajcem diznama cr pumpom..

Mane

brzo trosi gume i kocnice..kad resite da kupujete novi auto, bilo koje marke, tesko ce vas impresionirati u odnosu na ovaj, to mu je ujedno i najveca mana koju sam mogao da mu nadjem..

07. Jul 2013.

Adnan Korać iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Auto je udoban na putu kao ladja, veoma je brz i mali potrosac, odrzavam ga redovno kod ovlascenog serviresa u Uzice na Belu zemlju i zadnje dve godine nisam imao problema, ali pre sam imao problema sa diznama i sa pumpom ali to je sve do kvaliteta goriva

Mane

Cena/Kvalitet Auto je puno dobar ali mu brzo pada cena i puno je jeftin a mnogo vise vredi zato ga narod izbegava i kupuje VW, to je isto kao uzmes neke dobre patike koje nisu markirane i Adidas patike, narod ce pre uzeti te Adidas ;D A sto se mene tice posle Forda, opet ford.

14. Jul 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara