Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
45 vozača ga je parkiralo
92.1
36 ocena
Cena/Kvalitet: 96/100
Komfor: 99/100
Održavanje: 82/100
Potrošnja: 85/100
Pouzdanost: 97/100
Motor: 94/100
Prednosti
Mane

Влада Ј. iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor cena pristupacna, pouzdan, jak I komforan... za dve godine presao sa njim 92000 hiljade... motor 2.0tddi 66kw je bio kao sat, servis na 10000 I to je to...

Mane

jedini problem koji sam imao sa njim je plivajuci zamajac. kostao me je nekih 700e, ali posle toga neprikosnoveno vozilo

06. Dec
Pogledaj ostalih 7 komentara
07. Dec

Koja je razlika fixnog i plivajuceg zamajca? Ja sam mislio ili ima ili nema zamajac, sad citam moze se plivajuci zameniti fixnim ima li razlike i kako ih uociti :/ ako je uopste moguce :)

x
07. Dec

Koliko sam upucen u razliku izmedju njih, je ta sto valjda kod fixnog lamela ima one opruge koje ublazuju vibracije, a kod plivajuceg lamela naleze u korpu tek prilikom otpustanja kvacila.. Valjda tako nesto.. A skoro svi noviji automobili imaju plivajuci zamajac, nema trzanja prilikom menjanja brzi...Pročitaj više

x
07. Dec

Razlika je sto na fixnom ima lamela opruge koji ublazavaju trzaje,a ko plivajuceg ima te opruge u samom zamajcu a lamela je ovicna.sa plivajucim manje vibracija ima.

x
+ 7 odgovora

igor stxigor@yahoo.com iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Pre svega bih izdvojio maksimum koji dobijate za ulozeni novac, pogotovo ako vam pod ruku padne model sa bogatom opremom.

Mane

Jedino od mana je malo veca potrosnja plina u gradu ali sta da se radi u pitanju je 2000 kubika 145ks i to mora da se plati kroz potrosnju, ali zato na otvorenom trosi sasvim korektnih ako pazite 7.5 pa do 10 litara ako imate tesku nogu.

05. Okt

Slobodan Lonchar iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Sve sto je nastalo od Sierre ne moze biti lose ! Za one koji ne znaju, Mondeo je naslednik Sierre, uradili su tzv "rebot" i samo promenili ime zbog trzista... Nisam vlasnik Mondea, ali sam vozio vise njih u vise navrata jer sam radio dosta dugo u autopraoni. Nikakve mane nisam nasao ni kod jednog......

Mane

Mane... zar takva rec i postoji za Forda?

12. Sep

Bojan Mihailovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Odlican motor,pouzdan i uz redovno odrzavanje bez ikakvih kvarova a naravno motor TDDI jer trpi nase lose gorivo i jeftiniji je za odrzavanje.
Zamena korpe lamele i plivajuceg je oko 500 evra,tako da neki navode to kao manu kod mondea ali na fiat bravo 2001 godiste,1.9 jtd je 600 evra tako da i nije...

Mane

Bez mane

17. Aug

Milos Radakovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor veliki i mali servis u ovlascenom servisu kosta 1200e ali posle toga ste mirni narednih 100.000km izuzetno udoban auto uz to mali potrosac govorim o 2.0i.

Mane

auto ne podnosi los plin

13. Jun
Pogledaj ostalih 2 komentara
+ 2 odgovora

Milan Alempijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor presao 200.000 km za tri ipo godine..auto je perfekcija, u voznji ga slobodno mogu uporediti sa sportskim limuzinama, upravljanje perfektno, kvalitetan, brz, trap neunistiv, lanac mesto zupcastog..bez problema sa zamajcem diznama cr pumpom..

Mane

brzo trosi gume i kocnice..kad resite da kupujete novi auto, bilo koje marke, tesko ce vas impresionirati u odnosu na ovaj, to mu je ujedno i najveca mana koju sam mogao da mu nadjem..

21. Maj
21. Maj

Onda mu trap ne valja,kad trosi gume brzo. Treba optika da se uradi.

x
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara