REKLAMA

Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
64 vozača ga je parkiralo
89.9
49 ocena
Cena/Kvalitet: 94/100
Komfor: 99/100
Održavanje: 79/100
Potrošnja: 83/100
Pouzdanost: 93/100
Motor: 93/100
Prednosti
Mane

Arsic Predrag iznosi svoje utiske o

Prednosti

Komfor Stvarno veliki, jako lep oblik i veličina sedišta, kompletna oprema već u osnovnoj verziji .

Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Skupo održavanje, nepouydani servisi koji neumeju da dijagnostikuju pojedine kvarove koje ne očitava kompjuter, protokomer, EGR, turbina, zamajac , tvrde plastike obloga vrata i teretnog prostora. Delovi skupi kao đavo. Ovlašteni servisi ne dao bog.

15. Dec 2015.

Petar Cvetkovic iznosi svoje utiske o

13. Nov 2015.
Pogledaj ostalih 4 komentara

Petar Cvetkovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Perfektan auto udoban, motor je TDDI sa 66 kw iako je naslabiji dizelas lepo ide i uopste se ne oseti da mu treba jos konja, Odrzavanje mu nije skupo mali sevis mu izadje oko 7000 dinara sto i nije mngo za auto te klase. ima najbolji odnos cena/kvalitet.

Mane

Mana mu je kada mu se menja pumpa za vodu mora i pumpa za servo sto i nije tako jeftino u ovlascenom servisu mi trazili 59000 h din sto je nenormalno skupo. I kad je hladno ne radi daljinsko zakljucavanje to je Fordova boljka i kod ostalih modela.

13. Nov 2015.
Pogledaj ostalih 4 komentara

igor stxigor@yahoo.com iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Pre svega bih izdvojio maksimum koji dobijate za ulozeni novac, pogotovo ako vam pod ruku padne model sa bogatom opremom.

Mane

Jedino od mana je malo veca potrosnja plina u gradu ali sta da se radi u pitanju je 2000 kubika 145ks i to mora da se plati kroz potrosnju, ali zato na otvorenom trosi sasvim korektnih ako pazite 7.5 pa do 10 litara ako imate tesku nogu.

05. Okt 2014.
Pogledaj ostalih 4 komentara
13. Mar 2015.

Ali zato na otvorenom putu pruza izuzetan komfor uz relativno skromnu potrosnju plina, Konkretno ja sam letos na putu za grcku imao uz neku ne previse brzu voznju potrosnju 7.5 litara naravno vozeno po noci, a u povratku po danu sa ukljucenim klimatronikom tokom celog puta oko 9 litara plina. Plin s...Pročitaj više

x

Goran Jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Kvalitetan i robustan tddi motor. Lepo ubrzava, solidna potrošnja na otvorenom. Relaivno brzo postiže radnu temperaturu s obzirom da je 2000ccm. Odlična upravljivost. Komfor na nivou! Odličan automobil za pristojne pare.

Mane

Malo bučniji motor, pogotovo dok se ne zagreje. Generalno, skoro svi imaju problem sa ulaskom vode u kabinu pored filtera klime. Ručna kočnica je kod modela pre revizije problematična. U motor staje 6,5lit ulja kao u tenk ali to je kad se sve sabere prednost jer je podmazivenje bolje, Sve u svem...u sitnice koje se daju otkloniti.

12. Mar 2015.

Milan Alempijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor presao 200.000 km za tri ipo godine..auto je perfekcija, u voznji ga slobodno mogu uporediti sa sportskim limuzinama, upravljanje perfektno, kvalitetan, brz, trap neunistiv, lanac mesto zupcastog..bez problema sa zamajcem diznama cr pumpom..

Mane

brzo trosi gume i kocnice..kad resite da kupujete novi auto, bilo koje marke, tesko ce vas impresionirati u odnosu na ovaj, to mu je ujedno i najveca mana koju sam mogao da mu nadjem..

21. Maj 2014.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA