Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
53 vozača ga je parkiralo
90.5
42 ocena
Cena/Kvalitet: 94/100
Komfor: 99/100
Održavanje: 79/100
Potrošnja: 82/100
Pouzdanost: 96/100
Motor: 93/100
Prednosti
Mane

igor stxigor@yahoo.com iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Pre svega bih izdvojio maksimum koji dobijate za ulozeni novac, pogotovo ako vam pod ruku padne model sa bogatom opremom.

Mane

Jedino od mana je malo veca potrosnja plina u gradu ali sta da se radi u pitanju je 2000 kubika 145ks i to mora da se plati kroz potrosnju, ali zato na otvorenom trosi sasvim korektnih ako pazite 7.5 pa do 10 litara ako imate tesku nogu.

05. Okt 2014.
Pogledaj ostalih 4 komentara
13. Mar

Ali zato na otvorenom putu pruza izuzetan komfor uz relativno skromnu potrosnju plina, Konkretno ja sam letos na putu za grcku imao uz neku ne previse brzu voznju potrosnju 7.5 litara naravno vozeno po noci, a u povratku po danu sa ukljucenim klimatronikom tokom celog puta oko 9 litara plina. Plin s...Pročitaj više

x

Goran Jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Kvalitetan i robustan tddi motor. Lepo ubrzava, solidna potrošnja na otvorenom. Relaivno brzo postiže radnu temperaturu s obzirom da je 2000ccm. Odlična upravljivost. Komfor na nivou! Odličan automobil za pristojne pare.

Mane

Malo bučniji motor, pogotovo dok se ne zagreje. Generalno, skoro svi imaju problem sa ulaskom vode u kabinu pored filtera klime. Ručna kočnica je kod modela pre revizije problematična. U motor staje 6,5lit ulja kao u tenk ali to je kad se sve sabere prednost jer je podmazivenje bolje, Sve u svem...u sitnice koje se daju otkloniti.

12. Mar

Milan Alempijevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor presao 200.000 km za tri ipo godine..auto je perfekcija, u voznji ga slobodno mogu uporediti sa sportskim limuzinama, upravljanje perfektno, kvalitetan, brz, trap neunistiv, lanac mesto zupcastog..bez problema sa zamajcem diznama cr pumpom..

Mane

brzo trosi gume i kocnice..kad resite da kupujete novi auto, bilo koje marke, tesko ce vas impresionirati u odnosu na ovaj, to mu je ujedno i najveca mana koju sam mogao da mu nadjem..

21. Maj 2014.

Goran Stanisavljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Odlican automobil!!!

Mane

Nisam uocio :)

02. Okt 2014.
Pogledaj ostalih 3 komentara

Slobodan Lonchar iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Sve sto je nastalo od Sierre ne moze biti lose ! Za one koji ne znaju, Mondeo je naslednik Sierre, uradili su tzv "rebot" i samo promenili ime zbog trzista... Nisam vlasnik Mondea, ali sam vozio vise njih u vise navrata jer sam radio dosta dugo u autopraoni. Nikakve mane nisam nasao ni kod jednog......

Mane

Mane... zar takva rec i postoji za Forda?

12. Sep 2014.

Bojan Mihailovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Odlican motor,pouzdan i uz redovno odrzavanje bez ikakvih kvarova a naravno motor TDDI jer trpi nase lose gorivo i jeftiniji je za odrzavanje.
Zamena korpe lamele i plivajuceg je oko 500 evra,tako da neki navode to kao manu kod mondea ali na fiat bravo 2001 godiste,1.9 jtd je 600 evra tako da i nije...

Mane

Bez mane

17. Aug 2014.

Milos Radakovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor veliki i mali servis u ovlascenom servisu kosta 1200e ali posle toga ste mirni narednih 100.000km izuzetno udoban auto uz to mali potrosac govorim o 2.0i.

Mane

auto ne podnosi los plin

13. Jun 2014.
Pogledaj ostalih 2 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara