Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
200 vozača ga je parkiralo
72.9
99 ocena
Cena/Kvalitet: 80/100
Komfor: 41/100
Održavanje: 80/100
Potrošnja: 82/100
Pouzdanost: 80/100
Motor: 74/100
Prednosti
Mane

goran jablanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Tri godine vozim corsu 1.0, 2001 godiste, i stvarno je zahvalan auto. Putevi su katastrofa, i dobro ih trpi sto se trapa tice. Promenio sam stabilizatore kad sam ga kupio i letvu volana, i vise nista. Redovna servis i teraj do mile volje. Nisu neki potrosaci, tako da ga i dalje vozim na benzin. Stva...

Mane

Komfor Motor Mali auto, pa s obzirom na to i malo mesta, ali ipak komforniji od npr fieste. Bucan u kabini, motor ume da troskari ulje pri malo vecim brzinama (100-120 je vec veca brzina za motor koji je slabiji od juga). Mana svih corsi c klase je letva volana.

15. Aug

Vojislav Vujić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Redovno održavanje, dobro gorivo i nema šta da misliš. Odličan za parkiranje u gradu, uguraš ga tamo gde retko ko može da stane.

Mane

Komfor Nije baš udoban za duža putovanja, ali sam ja izdržavao i preko 1000km u jednom pravcu. U gepek mogu da stanu stvari za dvoje ljudi za 7-mo dnevno putovanje i to jedva.

15. Jun
Pogledaj ostalih 2 komentara

Nikola Milovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Imam ovaj auto vec 5 godina, 1.2 sport verzija, nikada nijedan jedini kvar na njemu nisam imao, redovno odrzavanje se podrazumeva(zamena ulja, filtera itd.), auto radi bez greske sto se kaze. Ladno moze da parira sa nekim mnogo jacim i autima novije generacije.

Mane

Jedina mana je sto je malo neudoban u toku voznje pri vecim brzinama (preko 130km/h).

03. Maj

Mihajlo Djuric iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Odrzavanje je veoma jefitno ... Skoro sam mu zamenio: stabilizatore, solje armotizera, stavio 4 nove zimske gume itd.

Mane

Potrošnja Komfor Mane su jedino sto mnogo trosi.... Oko 8-9 litara gradske voznje, a na autoputu ga jos nisam isprobao !

27. Mar

Mihajlo Djuric iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Odrazavanje jeftino ...

Mane

Potrošnja Komfor Mane su da jedino puno trosi u gradskoj voznji... Takodje Komfor je kantastrofa :)... Motor tu i tamo dobar je .. skoro sam mu zamenio lambda sondu ili kako vec i kostala me je 4500 dinara... Uradio sam mu mali servis i sad je utegnut... Uradio sam mu parking senzore, kupio 4 nove gume, Sve u svemu ...auto je lep samo sto puno trosi !

07. Mar

Nenad Bosnjak iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Kod njega zaista vazi odnos ulozeno/dobijeno. Imam motor 1.3 nema bojeg, pouzdan izdrzljiv, ima lanac i jeftin je za odrzavanje. Na autu sam za 7 godina koliko ga imam osim redovnih sevisa menjao samo anlaser!!! Sta vise reci?! :D

Mane

Komfor Jedina mana je komfor, mada ako se uzme u obzir da je gradski auto ni to mu se ne moze uzeti za zlo. Gledaci konkurenciju moze se cak reci da je najkomforniji u klasi (clio,pezo 206...)

05. Feb

Nikola Injac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor Corsica 1.7di 5vrata 2002 kada bi bila nova ODMA bih je uzeo opet, 250hkm na satu pravih uvezao na tockovima licno iz nemacke sa 30ak hiljada 2004 i posle 10godina sluzi kao zmaj. Za grad nema boljeg auta, koliko god da je ostro vozis potrosnja nije presla 5.5litara normalno se krece oko 4.5-5. Moto...

Mane

Komfor Komfor mana i tvrd je za nase puteve sto mu je i u neku ruku prednost pa moraju malo cesce amortizeri solje i ostale zezancije da se menjaju svaku neravninu-rupu osetis. ALNASER shit-kada crkne posle 4-5god stavis OBAVEZNO NOV, (kakvi remonti i gluposti) i miran si opet.

14. Dec 2014.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara