REKLAMA

Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
412 vozača ga je parkiralo
67.1
235 ocena
Cena/Kvalitet: 74/100
Komfor: 50/100
Održavanje: 55/100
Potrošnja: 74/100
Pouzdanost: 70/100
Motor: 80/100
Prednosti
Mane

Vladimir Vukajlovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor 1,4b 8v Sasvim korektan auto za te pare, u gradu odlican, dovoljno prostora za svakodnevnu gradsku vožnju i kupovinu, na otovrenom troši 5,3 u gradu oko 7 što je pristojno. Nema nekih većih problema, a i ako se dese nije skupo ya popraviti.

Mane

Upravljac, da je precizniji auto bi bilo mnogo vise od prosjecnog gradskog automobila. Nisu neke kocnice, plastika jeftina,

29. Mar

Milos Milosevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Motor 1.6 16v 80kw zivahan motor za mali i lagan auto, sa plinom ekstra varijanta za te pare. Gradska voznja 9.5-10l plina, auto put 8-8.5l, magistrala 6-6.5l. Na benzinu u proseku pola litra manja potrosnja.

Mane

Komfor Zadnji trap koji na nasim putevima brzo strada.

24. Dec 2015.

Raspberry Queen iznosi svoje utiske o

22. Okt 2015.

Nenad Antic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Mali auto, dobar za gradsku voznju, parkiras svuda. Zapravo, to je i jedina pogodnost, cena manje vise u skladu sa kvalitetom, moze to jos ispod cene da ide, jer ne vredi toliko. Za mene velika sreca kad sam ga prodao, mnogo veca nego kad sam ga uzo.

Mane

Održavanje Potrošnja Komfor Motor Da ne nabrajam. Svakako ne bih preporucio kao opciju.

12. Dec 2015.

Raspberry Queen iznosi svoje utiske o

22. Okt 2015.

Raspberry Queen iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Ja sam jako zadovoljna fizičkim izgledom ovog autića a bogami lepo i povuče koliko sam ga za sada isprobala (kupila sam polovnjaka pre nekih 10ak dana ga registrovala).
Super upravljiv, vrlo je lep za vožnju (pogotovo za nas malo mladje) :)
Lep prostran gepek..

Mane

Plastika mu je poprilično slabašna, već treći dan sam uspela da očešem komšiju gde je on prošao sa malom ogrebotinom lajsne zadnjeg blatobrana, i malim udubljenjem iznad (bukvalno 2x2cm), a sebi sam udubila i iskrzala zadnji branik kao i malo zadnja vrata..plastika se poprilično ulomila na... braniku, kažu popravka (limar + farbar) 70e.
Potrošnja je koliko nagaziš.. na prvom sipanju je čini mi se bila i 12l pa sam se malo iscimala (ali sam ga i isprobavala, gazila..) a mozda je trebalo i da povuce ovo nase gorivo posto je iz uvoza? vec na drugom sipanju čini mi se da trosi oko 7-8l po gradu, guzvi.,.
Veliki servis kod neovlašćenog me je kostao 21500, ali mi nije menjao pumpu za vodu jer kaze da ne treba sada..
Čim sam ga uzela ustanovila sam da mu ručica svetla (leva) ne radi kako treba a i sirena malo radi,malo ne radi.. to čujem posle da mu je česta boljka pa bi se moglo proveriti i to prilikom kupovine. Sada taj deo polovan kosta oko 70e + ruke,a ima i neka kao popravka kod majstora Janka u Novom Sadu za 60e sa garancijom godinu dana.

05. Okt 2015.

Predrag Pavlović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Imam 206 2.o HDI i prezadovoljan sam kako ide, ne postoji covek koji moze da unisti motor, neunistiv je za svakoga, turbina dugo traje za razliku od alfe i golfa, jako povoljan za odrzavanje, samo redovan servis i ne razmisljam nista, nikada me nije ostavio na putu. Potrosnja 5.5-6.5l to je super.

Mane

Jedina mana na mom pezou je torzija kao i kod svih, lupa dosta i skripi pomalo iritirajuce sto moram resiti.

16. Okt 2015.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA