49 vozača ga je parkiralo
75.6
20 ocena
Cena/Kvalitet: 85/100
Komfor: 95/100
Održavanje: 48/100
Potrošnja: 58/100
Pouzdanost: 83/100
Motor: 88/100
Prednosti
Mane

Jovanca Petrovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor EXTRA AUTO ZA DALJA PUTOVANJA!Lako nosi swoju tezinu i tefinu putnika i prtljaga!Udoban i prostran sa swim dodacima za duza i naporna putovanja i.

Mane

Održavanje Potrošnja Velika potrosnja u gradu,skupo odrzavanje i nedostatak kvalitetnih servisa.Ja imam plin sekvent i trosii zimi 19 litara u gradu!Isplati se samo na putovanjima i otvorenom putu!

17. Jan

Vukasin Vlahovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Komfor Motor 2.0 hdi 136ks, jako mala potrosnja obzirom na gabarite vozila. Komfor naravno na nivou ocekivanja.

Mane

Mozda je ipak bolji malo jaci motor, obzirom da je auto tezak. Stvarno nikakvih problema sa njima, mozda jedino sto plastika na naslonu za ruku zna po nekada da zaskripi, ako se jace nasloni na nju, ali to nije neki veliki problem.

06. Dec 2011.

Tony Tanaskovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Imam 3.0 V6 Tiptronic u full opremi i auto je savrsen. Na putu mu nema ravnog. Jeste malo skuplje odrzavanje, ali ja sam prezadovoljan.

Mane

Održavanje Potrošnja 3.0 po mom nacinu voznje, trosi 13 litara benzina u proseku, sto je puno... Ali planiram da zadrzim ovaj auto, tako da je jedino resenje plin, koji takodje nije bas jeftin, ali ce se kroz neko vreme isplatiti...

06. Sep 2013.

Nikola Stojadinović iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Potrošnja Komfor Tezak je dosta i zato je stabilan na puti, potrosnja za taj auto je stvarno smesno 5.5 do 6 l na otvorenom u lokalu 7-8 l, komfor je kao u ladji, ozvucenje je perfetktno steereo JBL sistem, sve pohvale :)

Mane

Mana je samo sto je malo nezniji auto za nase puteve pa hoce plastike da se pomere sa mesta i da skripe ali nije to toliko sad velika mana znaci auto je bomba za male pare

01. Jun 2013.

Hristijan Josifovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Imam 2.2 dizelov motor odlican auto,mnogo udoban,sjajnog izgleda,odlican za putovanja.Na otvorenom putu 7L.

Mane

Održavanje Potrošnja skup za odrzavanja,fap filter se kvari,imam automatski tip tronik menjac cetvorostepeni i potrosnja po gradu mi je 14l/100km.

02. Jan 2013.

Marko Babić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Odličan auto,udoban,prelep!Uživanje je voziti ga!Odličan za duge staze.Unutrašnjost kao u sobi!!! :)) Motor odličan,vešanje odlično.

Mane

Malo veća potrošnja u lokalu!Jedina mana je FAP filter ali se i to lako rešava!

06. Okt 2012.

Savo Jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Za male pare se dobije ladja od auta. Kvalitetan auto. A potrosnja zavisi od motora, moj 3.0 jeste da trosi ali i leti

Mane

Covek sam bira da li ce ga voziti ili ne zbog odrzavanja. Ja imam verziju sa 3.0 motorom i zadovoljan sam s njim, ide ko metak ali kad dodje vreme za mali i veliki servis tu treba izdvoiti i do devetsto eura a nekad i vise.

25. Aug 2012.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara