323 vozača ga je parkiralo
70.3
166 ocena
Cena/Kvalitet: 80/100
Komfor: 46/100
Održavanje: 60/100
Potrošnja: 85/100
Pouzdanost: 74/100
Motor: 77/100
Prednosti
Mane

Serba asdfg iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja 1.5 dci Potrosnja veoma mala oko 4.5l kombinovane voznje, na otovrenom do 90km/h 4l, nema neke elektronike, cene rezervnih delova nisu nista vece od recimo Opela tog godista. Lako upravljiv.

Mane

Komfor Komfor na zadnjoj klupi, mali gepek, plastika sva jeftina, nije nesto narocito udoban, oko motora turbina i dizne cest kvar 1.5dci motora.

28. Aug

Olga Djordjevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Imala sam Klio 1.5dci i prezadovoljna sam jeftinim održavanjem, malom potrošnjom, i za 200000km osim redovnih malih i velikih servisa sam jedino promenila akumulator. Ni jedan jedini deo se nije pokvario, i svi su ostali originalni fabrički. Svaka čast Renou kad je napravio ovaj izuzetan auto.

Mane

Komfor Jedina mana mu je smanjeni komfor na zadnjim sedištima a generalno je i prtljažnik mali.

01. Nov 2011.

Boban Todorovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Uglavnom pouzdan model. Jeftino redovno odrzavanje.

Mane

1.2 8v je malo slabiji,pa pri vecim opterecenjem i ne trosi tako malo, zavisno od voznje moze od 4,3 do 6,5l na otvorenom, po grado do 8l. Ja nisam imao puno problema s njim osim ovog sada koji nikako da nadjem i otklonim, zeza ga neravnomeran rad motora...Trap je tvrd i preosetljiv.

02. Aug

Milos Antic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Potrošnja 4.5l na auto putu, lak za parkiranje i mala reg.

Mane

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor Ne znam odakle da krenem.. dizne i turbina haos, preosetljiv na gorivo a sipao ultra uvek.. otišla klima, 300e popravka, alternator 130e polovan, papreno skupo održavanje a udobnost i komfor 0.

08. Jan

Marko Markovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Motor jeftino odrzavanje, udobnost, za tako mali motor (1.2 8v) sasvim solidno ide, mala registracija

Mane

komfor, i nesto slabija elektronika (nista strasno)

27. Maj 2015.

Nebojša Gogić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Motor Renault clio II 2002.godiste,motor 1.2 8v sa 43kw. Auto za svaku preporuku,jeftino odrzavanje,mala potrosnja prosek oko 5,5l na 100km,delovi zastupljeni,upravljivost odlicna kao i drzanje na putu,menjac takodje dobar i precizan,auto nepodnosi manje obrtaje,najbolje se ponasa i najmanju potrosnju daj...

Mane

Sto se tice mana za ovaj benzinski motor i nema nesto..moj je model konkretno sa troje vrata pa prilikom cestog pomeranja sedista dolazi do gubljenja kontakta bocnog air baga u sedistima i ukljucivanjem signalne lampice ali ne uvek,problem se brzo resi samim pomeranjem džeka ispod sedista,drugo pla...stika iako deluje odlicno i kvalitetno vremenom pocne da krcka i skripi preko neravnina i to najvise oko centralnog stuba gde se nalazi cd player jer sama konzola ima par delova,i najvise paznje treba obratiti na siber ako ga ima,on takodje popusti vremenom,nepusta vodu ali zato prilikom prelaska rupa zna tako da lupa i krcka kao da vam neko lupa po krovu...obratiti paznju na prednji trap,brzo stradaju

22. Dec 2015.

Milovan Tošić iznosi svoje utiske o

19. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 36 komentara

Milovan Tošić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Mala potrošnja, 1.2 16v startan, udoban.

Mane

Elektronika mu se kvari.

19. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 36 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA