REKLAMA

Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
69 vozača ga je parkiralo
81
41 ocena
Cena/Kvalitet: 82/100
Komfor: 56/100
Održavanje: 80/100
Potrošnja: 88/100
Pouzdanost: 91/100
Motor: 88/100
Prednosti
Mane

Nikola Brankovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Prvi utisak - Jakoo kvalitetan auto, delovi dostupni, cene redovnih servisa nisu visoke u odnosu na druga vozila, motor jako pouzdan, potrosnja-prema stilu i nacinu voznje,takodje cujem i odlicne komentare kolega koji ga voze, preporuka stvarno pogotovu za prvi autic!

Mane

manji gepek... kod verzije sa 3 vrata putnici koji treba da sednu na zadnju klupu treba da budu raspolozeni da se malo razgibaju pre ovog poduhvata, salu na stranu nije toliko strasno :D

16. Maj 2015.

Paja Ribolovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Potrošnja Izuzetan mali gradski auto, imao sam 1,4 d-4d motor koji je idealan za gradske uslove, potrošnja minimalna , na otvoreno 3,8 l , vrlo utekgnut auto i pri velikim brzinama, izuzetno stabilan u krivinama i jednostavan za voznju.

Mane

Pre svega da napomenem da auto nije za ,,izivljavanje'', s obzirom da sam ga uglavnom vozio u gradskim uslovima bilo je i slucaja kada sam iz grada prelazio u otvorenu voznju gde je papučica većinom vremena bila u patos.Iznenadjujuće je to da auto ladno ide 170-175 km/h sa samo 75ks uzimajuci u o...bzit da je auto težak preko 1100 kg.Takva voznja je dovela do problema sa dizanjem temperature sto je impliciralo da ostecenje dihtung glave, sve u svemu to je saniramo ali auto nije nikad vise isao kao pre.Mana je i u limariji, vrlo tesko se uklapaju delovi koji su vec udarani tako da iz aviona mozete videti da je auto udaran.

14. Feb 2015.

Buki 79 iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor Veliki mali auto, puno prostora unutra, odlican motorčić, mala potrošnja, udoban za ovu klasu.

Mane

Mali gepek koji se moze povećati pomoću zadnje klizne klupe (pomera se napred nazad, po potrebi).
Bučan na višim obrtajima.

14. Okt 2014.

Самостални Референт iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Komfor Motor Maksimalna pouzdanost. Kvalitet završne obrade.Mnogo veći auto nego što očekuje čovek kad ulazi u njega. Cela porodica (2+2) ide na more sa njim. Nema turskih delova.

Mane

Potrošnja nije baš kao što pričaju (1.0 vvti). U gradu sa klimom izlazi i na 7 l/100 km. Na otvorenmom je stvarno štedljiv.Ako se nešto i pokvari, nije baš jeftina popravka. Nema turskih delova.

12. Aug 2014.

Dragan Cvijic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Odlicna mehanika, vrhunski trapovi, dosta opreme, fenomenalni motori, jeftino odrzavanje

Mane

Komfor mali gepek, benzinci nemaju filter za gorivo pa dizne znaju da "osete" nase gorivo...samo to.

20. Jul 2013.

Dare Action iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Mala gradska zujalica, najbolja investicija u prvi auto. Na Yaris se brzo navikne - iz prve! Sjajan položaj za volanom, preglednost, prečnik zaokreta i mizerna potrošnja, pa gde to ima?!

Mane

Menjač, nekako bi mu ležao neki mnogo lepši i kraći - čist subjektivan utisak.

29. Okt 2013.

Slobodan Knezevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Veliki-mali,ukratko u dve reci se moze opisati yaris :) Sto se mene tice sve su mu prednosti,pre svega pouzdanost i potrosnja,potom komforom iznenadi jer na oko deluje bas tesno...okretan,brz...sve reci hvale za malisu.

Mane

Jedna od mana je mozda malo veca buka pri vecim brzinama,al nista strasno.

27. Jun 2013.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara

REKLAMA