Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
154 vozača ga je parkiralo
52
96 ocena
Cena/Kvalitet: 63/100
Komfor: 25/100
Održavanje: 88/100
Potrošnja: 59/100
Pouzdanost: 39/100
Motor: 45/100
Prednosti
Mane

Milan Janosevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Odlican autic za grad i krace relacije, muka mi je od filozofa koji ne izdvoje 10 eura da mu zamene ulje a kukaju kako je los auto. Narocito one starije serije su odlicne, iamli smo u porodici 3-4 komada i sad imamo jednog 65-cu nikad nas u putu nije ostavio, A peglao je cale njime za Makedoniju, i ...

Mane

Komfor Samo sto nije potrajalo Titovo vreme da se nastavi sa kvalitetom delova kakvi su u pocetku bili nego se kupuju i ugradjuju lom delovi.

04. Sep

Milos Miladinovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Slatko se vozim i necu da ga menjam , kad me neko odvali na parkingu samo se nasmejem , za grad je zakon !!!

Mane

Potrošnja Komfor Jadni ovi sto sede pozadi kad vozac ima 2 m

29. Jul
Pogledaj ostalih 6 komentara
29. Jul

@ Dejane, verujem ti to sto mi pricas za Floridu, nije to los autic mada je kao i sve Zastava pregazilo vreme pre 20 god jos... @ Boki, motor je osvezen, tj radjena je glava na 95000km, ventili, bregasta i nzm sta jos, to je bilo pre jedno 8,9 godina, mali sam bio tad, ne secam se svega, posto nam j...Pročitaj više

x
05. Aug

Ma ljudi s obzirom na to gde zivimo budzet mi dozvoljava da mi je auto uvek ispravan , mali servis na 10k a veliki na 20k i radi ko sat ah da Fiat pod haubom

x
+ 6 odgovora

Sasa Veskovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Sta reci a ne zaplakati samo kad se setim.Sem cene i delova nista.

Mane

Pouzdanost Komfor Motor Djubre jedno koje nocu smislja pakosti kako ujutru da te zajebe.Ostavim ga uvece ugasim na kljuc i sutra celo pre podne provedem u otkrivanju sto nece da upali.I nakraju ga gurnes i on upali inzinjera mu jebem.

07. Jul
Pogledaj ostalih 3 komentara
08. Jul

hahahahahha ali djubre jedno koje nocu smislja kako da te ujutru zajebe :D

x
+ 3 odgovora

Јован Лековић Лека iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Napravljen za srpske puteve, pa mu tolike rupe ne škode. Motor praktično neuništiv, ako se vlasnik iole razume u mehaniku, kvarove se otklanjaju i beez alata. Delova bukvalno u svakoj kući. Pogodan za gradsku vožnju, lak pronalazak parkinga.

Mane

Korozija pre svega, loš izgled enterijera, ali i očajna izrada bravica vrata, i unutrašnjih i spoljašnjih i naravno loše brave za otvaranje prozora. Loš menjač.

10. Jun
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara