Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo
357 vozača ga je parkiralo
54.4
208 ocena
Cena/Kvalitet: 68/100
Komfor: 23/100
Održavanje: 90/100
Potrošnja: 51/100
Pouzdanost: 46/100
Motor: 55/100
Prednosti
Mane

Ђуро Мелег iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Automobil koji je veoma pouzdan dok se redovno odrzava..Nema vecih problema kada se cuva..Autic koji ako je odrzavan kako dolikuje svakom automobilu,spreman je cak i na duze relacije..Nije veliki potrosac..

Mane

Poslednji modeli imaju dosta tanju limariju stoga ako se ne odrzavaju brzo propadaju..Po opremi dosta ispod proseka u odnosu na druge automobile..

24. Jul
Pogledaj ostalih 5 komentara
25. Jul

Prijatelju ja ti verujem..Pa nase zastave iz 1975 su prosle kroz kilimandzaro.. :D Pogeledajte ko nije..'www.youtube.com/watch?v=Pb8DFXx5k3A..
'Nebojsa bilo bi lepo da postavis slike..Da ljudi vide sta je Srbija proizvodila.. :)

x

Жарко Брцански iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Auto koji je, po meni, pravljen samo za kratke voznje i za voznju po gradu. Parkira se bukvalno gde oci vide mesto. Svaki jugic je lutrija, ima ih koji su fenomanalni, a ima ih koji su prava mora za vlasnika. Ja sam imao i vozio aktivno jugica iz 2006 godine, motor mu je bio suv ko barut, nigde nije...

Mane

Potrošnja Limarija jako losa, ali opet ne toliko koliko plastika na njemu. Maska napred jako brzo propadne (ja sam dve promenio za pet godina) a bas i nije jeftina. Mesta u gepeku nema ni za lek kad se boca za plin ugradi. Na plin, iako se podesi pravilno, motor ne daje takvu snagu kao na benzin. Mnogo trosi,... cak 7,5 l plina za motor od 1100 kubika (pojedini stranci trose najvise 6 l a daleko su sposobniji od jugica). Sve u svemu, koliko para, toliko i muzike. Kupite ga za voznju po gradu, za kratki vremenski period od npr. dve godine i za dve osobe da se voze. Za nesto vise nije.

14. Jul

Dejan Stojanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

dostupan širokim masama

Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor sve

03. Jun
Pogledaj ostalih 3 komentara

Vladimir Krunic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Moj i nema

Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor sve polako otkazuje mislim da gori auto od zastave nema razocarao me je ili sa ja naleteo na krs ili stvarno takav kvalitet stalno nesto se kvari jako ne pouzdan.

03. Maj

Rastko Popadic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Auto na kome sam se obucavao i polozio vozacki ispit, lak za voznju, generalno za po gradu nema isplatljivijeg. Imali smo 2 komada stari je bio ko zmaj a ovaj novi onako, ovaj prvi je bio 90godiste isao bar 15x do Crne Gore i nazad, iz Madjarske na njemu dovucena ves masina i jos koje cega, ovaj dr...

Mane

Potrošnja Komfor Trosi ko tenk, neudoban ko tenk, al kolko para tolko i muzike :D

29. Mar
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara