Јанко Благојевић

Član od 22. Mar 2015.
Prati
5 komentara

U garazi

Lista aktivnosti

Јанко Благојевић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Занимљив ауто за вожњу. Видим да се многи жале на комфор, што није потпуно тачно. Треба имати на уму да ово није Ауди или слична лимузина, али да за своју класу даје до...

Mane

По мени је највећа мана снага мотора. Власник сам Дачије Сандеро 1.2 16V и могу рећи да се на нешто већем броју обртаја доста мучи. На нижем и средњем броју обртаја сасв...м лепо иде, али не очекујете да може да се јури путевима. На аутопуту до 120-130 км/ч, мада и не треба више, обзиром да је толико ограничење. Мала замерка је и прецизност волана, јер није довољно прогресиван. Мој претходни ауто је био половни Форд Фокус из 2001. године који је по том питању био неупоредиво бољи. Прегледност уназад није најбоље сређена. Није ни лоша, али се произвођачи нису досетили да у задње стубове уграде мале стаклене прорезе који омогућавају бољу прегледност, мада није ни овако лоше. Кочнице су мало јаче, а аутомобил лаган, па приликом јачег кочења треба повести рачуна о правцу, јер се деси да се ауто благо занесе.

29. Apr

Јанко Благојевић ima pitanje o

Десило ми се јуче при паљењу да пукне из ауспуха.Десило се само једном,а ауто је касније сасвим нормално ишао и данас сасвим нормално пали.Шта би могао да буде узрок?

02. Aug 2015.
02. Aug 2015.

Да,возим бензинца.Свећице промењене пре 3 месеца (стављене НГК како је фабрички препоручено),а каблови промењени пре 20ак дана.Пронашао сам негде да може да буде и до лошег горива.Да није то?

x
Učitaj još odgovora

Јанко Благојевић ima pitanje o

Узео сам пре пар дана Форд Фокус 1.6 и приметио сам му се педала квачила креће лево-десно по пар милиметара (исто је и са педалама кочнице и гаса,само што се оне мање крећу).Да ли је то нормално или је у питању неки проблем?

22. Mar 2015.
Učitaj još odgovora