Aleksandar Lutovac

Član od 14. Dec 2016.
Prati
83 komentara
3 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Pozdrav. Bio sam malo na sever. Temperarura se spustala do - 16. Kada sam krenuo od kuce nivo ulja mi je bio malo ispod maksimuma. Bio sam 5 dana na planini vozio se na kratke relacije sa hladnim motorom. Kada sam krenuo kuci da proverim ulje a ono se spustilo blizu minimuma. Da li moze zbog bas niske temprature da pokazuje manje nego kada auto dodje do radne temp pa se proveri. Kao da mi je potrosio 300 ml. Na 400 km.

03. Jan

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Super mali gradski automobil. Prvi put kada sam ušao u njega 2003 godine, a bio je nov iz salona. Bio sam odusevljn. Radi a ne čuje se. Udoban brz, lep. I sada posle toliko godina ima lepsu liniji nego neki italijanki modeli. :) 1.6 benzin. 110 ks.

Mane

Mane kod mene su dugmici od el.podizace stakala i rucica menjaca brzo propada, imao sam problem i sa loncem od auspuha istrulio je skroz posle 5 godina.ostalo je sve ok.

30. Dec 2016.
Pogledaj ostalih 4 komentara
01. Jan

Hvala, hvala, takođe! :) Da ti objasni čika kako se automobili kategorišu... :)
Mali gradski automobili: Fiat Panda, Opel Karl, Pežo 107
Gradski automobili: VW Polo, Reno Clio, Pežo 208
Kompakt klasa (mali porodični auto): Golf, Astra, 308, Corolla
Srednja klasa: Audi A4, BMW serija 3, Reno Talisman
...Pročitaj više

x

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Pozdrav. Upalila mi se zuta lampica u obliku motora, dijagnostika pokazuje na EGR. EGR ventil je cist, malo je grana prljava. Da li može da bude nešto drugo a da dijagnostika optužuje EGR bez dokaza :). Izludeše me majstori, jedan kaže EGR je ok da je lambda sonda. Jedan kaže da vuče fals vazduh negde. Jooj ne znam sta da radim.

26. Dec 2016.
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Ma ovo je auto bez mane. 5 godina vozim 1.9 tdi ima preko 300.000 km na satu. Prelazim godišnje po 30.000 km. I svako jurto kada udjem u njega je isto zadovoljstvo kao prvi dan. Cast je voziti ovako dobro auto. Potrosnja je cudno mala 5,5 litara. Cena je neverovatno niska za njega.

Mane

Nema mane ovaj automobil. Ja nisam imao ni jedan ozbiljan problem, Jedino mi je zao sto ga prodajem. Ali uzimam mu mladjeg brata B7 1.6 tdi.

14. Dec 2016.
Pogledaj ostalih 1 komentara