Aleksandar Lutovac

Član od 14. Dec 2016.
Prati
139 komentara
6 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Verovatno da je imalo tema oko čipovanja auta. Ja sam dobio ponudu da čipujem 1.9 tdi, promena mape. Za 140 eura. Imam probnih 7 dana i ako mi ne odgovara vracaju ga na staro i nikom ništa. Hteo bi da mi neko kaže nesto o tome ko ima cipovano auto i ko ima iskustva sa tim. Da li da radim to. Realno nije skupo ako dobijam oko 30 k.s.

17. Feb
17. Feb

Ja ne znam nikoga ko je radio cipovanje kod iole dobrog majstora da je nezadovoljan..svi su prezadovoljni..posledica po motor na nikakvih..pogotovo na tom motoru koji je oslabljnen...moze da gura preko 150 ks lagano..bitna stavka je da posle nastavis auto da vozis normalno..jer svi koji su imali pos...Pročitaj više

x
17. Feb

Pa da vecina imaju pozitivno misljenje koji su radili ovo sa promenom mape. I naravno da neću da se trkam. Meni auto i sada ide sasvim lepo i solidno. Ali je ipak bolje da da ima koji kolovat vise. Jer kad udjes iz ovog od 140 ks u ovaj od 105 ks. velika je razlika. A je li mogu na tehnički pregled ...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Pozdrav svima. Da li neko zna zbog čega moze da se pojavi curenje ulja ispod filtera za ulje negde u tom delu. Imaju li tu neke gumice ili dihtung koji moze da se pokida. Prao sam motor promenio dihtung motora. I posle nekoliko dana primetio da sasvim malo curi ulje negde ispod fitera za ulje.

17. Feb

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Kupio sam preko interneta neki DVD android radio za auto. Ima li neko iskustva sa tim kakvog su kvaliteta ti kineski uredjaji. 240 € sam ga platio na aliexpres. I mora li da ga ugradi majstor ili je komplikovano.

13. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Molim vas za mišljenje, promenio sam EGR na 1.9 tdi, i sto sam krenuo od majstora auto mi po neki put secne pri dodavanju gasa i neravnomerno ubrzava kad mu dodam gas, kao da ga nesto gusi. Kad mu iskljucim EGR sve normalno čim uključim EGR pocne da se pojavljuje gore navedeno. Molim nekog ako je ima iskustva da mi kaže sta može da bude sa rim prokletim EGR -om? Hvala.

06. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac komentariše

Zna li neko od čega je ovaj šaraf

27. Jan
Učitaj još odgovora