Aleksandar Lutovac

Član od 14. Dec 2016.
Prati
237 komentara
13 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Uzeo ga pre dva dana. 170 ks. DSG, ne znam da li je naj jaci paket opreme a možda i jeste. Ja sam odusevljen kakav je ovo zmaj od auta. Ubrzava kao raketa i potrošnja goriva nestvarno mala. Stvarno su se potrudili da naprave lep i bas kvalitetan auto.

Mane

Ma nema mane. I da ima nema veze kad je ovako dobar.

11. Apr

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Jos malo pa 10.000 km. Molim vas recite mi koje ulje da sipam u passat b6 1.9 TDI, 77 kw. PD. Bez DPF. Znam da treba da bude spcifikacija VW 507 00 ili VW 505 01. Ali koje je dobro za ovaj motor?

14. Mar
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac komentariše

Procurela mi je voda koja ide u hladnjak. Nekih 100 ml. Zena je vozil nekim uzbrdicama i preopteretila je auto kako kaže. Sta moze da bude.

23. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Pozdrav svima. Da li neko zna zbog čega moze da se pojavi curenje ulja ispod filtera za ulje negde u tom delu. Imaju li tu neke gumice ili dihtung koji moze da se pokida. Prao sam motor promenio dihtung motora. I posle nekoliko dana primetio da sasvim malo curi ulje negde ispod fitera za ulje.

17. Feb

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Kupio sam preko interneta neki DVD android radio za auto. Ima li neko iskustva sa tim kakvog su kvaliteta ti kineski uredjaji. 240 € sam ga platio na aliexpres. I mora li da ga ugradi majstor ili je komplikovano.

13. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Molim vas za mišljenje, promenio sam EGR na 1.9 tdi, i sto sam krenuo od majstora auto mi po neki put secne pri dodavanju gasa i neravnomerno ubrzava kad mu dodam gas, kao da ga nesto gusi. Kad mu iskljucim EGR sve normalno čim uključim EGR pocne da se pojavljuje gore navedeno. Molim nekog ako je ima iskustva da mi kaže sta može da bude sa rim prokletim EGR -om? Hvala.

06. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac komentariše

Zna li neko od čega je ovaj šaraf

27. Jan
Učitaj još odgovora