Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Dulle Markovic

Član od 30. Sep 2011.
Prati
140 komentara
17 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Dulle Markovic ima pitanje o

Kako bi se vektra 99g 2.0dti ponasala u taxiju? Planiram da je ubacim pa ako neko nesto zna da mi kaze sta da ocekujem u sledece dve godine. Hvala!

07. Jul
Pogledaj ostalih 4 komentara
07. Jul

Jeste tu dobar automatik, ali vise trosi. Jedini problem sa tim motorom u vektri moze biti vp pumpa, to im je poznata mana... inace ostale sve u redu.

x
07. Jul

izgurace ladno,, pusti ti to lepo u taxiju,, pa ako se setis posle jedno 2 meseca javi ovde kako se pokazala..

x
07. Jul

Malo me strah jedino za kvacilo.... Kad sam kupio vectru pre 5godina odmah sam osetio vibracije na pedalama. Majstor mi rece da je korpa iliti ceo set nacet pa ce skorije otici nacisto. Ali ja vozim i dalje je stanje ne promenjeno a prelazim dosta cak je na auto putu ne stedim ni malo redovno pre...Pročitaj više

x
+ 4 odgovora

Dulle Markovic komentarise

Vrhunski auto za 90` godine pa i dalje za vecinu. vozim 2.0XSi neko vreme ali puno kilometara. trosi 9-10l/100km ali je dozivljaj neverovatan. Veliku prednost mu daje zadnja torzija(stara dobra) koja se blago zaokrece i prati put tako da iz najostrije krivine pri vecim brzinama izlazite sa osmehom na licu. Odlican menjac sa 5(6) brzina je maximalno izdrzljiv, prednje ogibljenje je namenjeno za velike napore a motor trazi iskljucivo vrhunsko ulje. Mane su mu..........hmmm...... motor brisaca, c... entralna brava, step-motor. Pročitaj više

30. Sep 2011.
Pogledaj ostalih 12 komentara
10. Maj 2012.

Ma nije nista bolje ni u Bg, i ja brate sipam za 500, za 1000 dinara... Sta ces, svuda je tuzno ovih godina.

x
10. Maj 2012.

Baš tako Aleksandre...

x
11. Maj 2012.

Ljudi misle da je u Beogradu sve sjajno i bajno, ali verujte i ovde je ocajno, plate ocajne sve je katastrofa ali da ne idemo u off topic, ovo vec prelazi u politicku temu..

x
+ 12 odgovora