Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Momčilo Perunović Perun

Član od 25. Jan 2012.
Prati
8 komentara
1 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

dobro veče.danas u toku voznju primjetio sam da mi auto teze prima gas a kada radi u izbačanoj brzini trese,kada vozi tesko prihvata gas i iso zatrese blago,auto ne pali ni jednu lapicu tokom rada ali nesto sa gasom nije u resu kada mu se povećava brzina i kada mu se mijenja brzina u vožnji sta može biti to,molim vas za pomoć u odgovoru hvala!!

08. Jul 2013.
Pogledaj ostalih 5 komentara
10. Jul 2013.

Ma bez brige, nisu Francuzi toliko skupi kao sto se prica. Normalno, noviji automobili su skuplji za odrzavanje, bez obzira na zemlju porekla.

x
11. Jul 2013.

Poz svima..problem je bio do svjećica i kablova zbog toga majstor kaže da je bio problem sa gasom..

x
+ 5 odgovora

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

Dobro veče,već duže vrijeme mi je gorela žuta lampica u donjem desnom uglu,neko mi kaže to je od goriva nista strasno,ok ja asm to prihvatio kao prolazno,međutim lampica je svijetljela oko 1,5 mjesec neprekidno,evo već 4 dana ne mogu da upalim auto ili to činim putem guranja,kada guram auto ne trba mu puno da ga upalim,vodio sam ga kod raznih majstor,na jednu diagnostiku kaže majstor da ne vidi kompjuter kvar i ako gori lampica od motora ta žuta..danas kada sam bio kod drugoga kompjuterski je ot... krio da je kao neka sonda od aupuha u pitanju ali ništa strašno on je to kompjuterski izbrisao tako da je ugaisi zutu lampicu u desnom uglu..ali opet auto kada se ugasi ne može da se upali..Dajte mi savjet molim vas.. Pročitaj više

06. Mar 2013.
Pogledaj ostalih 17 komentara
12. Mar 2013.

pumpu visokog pritiska kod hdi,tdci,dci motora ne moze da zaobidje kantom....moze pumpu iz rezervoara...ovu na motoru nema šanse!!!!

x
12. Mar 2013.

Za Mladena mog imenjaka ;) ..... i ja sam imao identican problem pre nekoliko godina, radi mi auto normalno ali kad dam gas pali se lampica i gubi snagu. Na leru se ponovo lampica gasi i on kao da se vraca u normalan rezim rada, pa ponovo sve u krug nekad ide nekad ne sto me je uzasno nerviralo. Obi...Pročitaj više

x
12. Mar 2013.

Evo ti mog saveta- Ako si resio problem sa lampicom a jos uvek nemozes da upalis auto, sigurno je do elektronike.. Odvezi auto kod elektricara :-)... francuzi su uvek bili komplikovani :(
:)

x
+ 17 odgovora

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

dobro veče,imam automobil Reno Clio 1,2 2004 godište već 2-3 dana mi je upaljena lampica servo i lapmpica za air bag auto sam vozio kroz grad i bio do mora i bez problema funkcioniše,molim vas da mi kažete sta daradim i sta da ne radim?

29. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 1 komentara
30. Jun 2012.

E i da nije tebi upaljena lampica da ti ne radi servo, to sto pise serv, znaci ustvari servis i pokazuje ti za sta treba servis, a u tvom slucaju air bag.

x
+ 1 odgovora

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

pozz svima imam reno clio 1,2 2004 god,imam problem već duže vrijeme mu je upaljena lampica od sauha vodio sam ga kod majstora i kaže da je do auta sve ok prima lako gas i sve je u redu,i još bih htjeo da pitam dali može da se sipa obična voda sa česme u posudu đe se sipa srestvo za pranje stakala!hvala!

13. Feb 2012.
13. Feb 2012.

Nema Clio lampicu za saug.Pogledaj bolje Momčilo ako ništa drugo pitaj majstora za šta ti se upalila lampica.

x

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

reci te mi molim vas kje su dimezije vozila i koliko max mu staje u rezervar i interesuje me đe mu se stavlja voda za hladnjak i brisače,nadam se da ne pitam puno,početnik sam u svemu ovome,HTJEO BIH JOŠ DA PITAM DALI IMA FABRIČKI PRIKLJUČAK ZA PLIN.HVALA!!

25. Jan 2012.
26. Jan 2012.

Clio je 3.77m dugačak.Zapremina rezervoara 50l.Kada digneš prednju haubu videćeš napred kod prednje maske hladnjak,sa njegove leve strane nalazi se posuda za rashladnu tečnost(vodu).Hladnjak je aluminijumski,koristi se G12 tip antifriza.U odnosu na hladnjak,posuda gde se sipa tečnost za pranje stak...Pročitaj više

x
26. Jan 2012.

Slobodno pitaj ako te još nešto zanima.

x

Momčilo Perunović Perun ima pitanje o

Dobar dan prijed 1 mjesec i 10 dana sam kupio Reno clio 1,2,posle kupovine sam uočio da mi displej ne radi,sto je veća nesreća kada sam zaboravio kao početnik da izgasim svijetla došlo je do isparžnjavanja akomulatora na displeju se samo pokazuje vrijeme ostalo nista,kada sam preko kablova osposobio akomulator shvatio sam da ne radi muzika,da ne dužim htio sam da zamolim nekoga od posjetilaca ovoga sajta ako zna fazona kako da na "black"unesem pin kod od cd playera kojeg posjedujem.HVALA PUNO!!

25. Jan 2012.
Pogledaj ostalih 3 komentara
25. Jan 2012.

reci te mi molim vas kje su dimezije vozila i koliko max mu staje u rezervar i interesuje me đe mu se stavlja voda za hladnjak i brisače,nadam se da ne pitam puno,početnik sam u svemu ovome..hvala pozz

x
+ 3 odgovora