S-line Technics

Član od 16. Jun 2016.
Prati
2912 komentara
415 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

S-line Technics komentariše

Društvo,
Preporučite mi auto do 1200€, da nije karavan. Vozio bi ga komšija do posla i nazad 20km dnevno. Bitno je da je pouzdan i da nije neki potrošač. Prednost benzinac u kombinaciji sa plinom, ali može i neki proveren dizel motor. Preskočite Golfa 2.

pre 8 sati
pre 11 sati

Pored Punta imaš i Seicento , možda mu bude zgodniji jer je manji

'www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10247962/fiat-seicento-11-sporting
'
A ako tovari neki alat onda je tu Panda

'www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10238840/fiat-panda-11'

x
Učitaj još odgovora

S-line Technics iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Peugeot 307 2.0 HDI 66KW je malo slab za svoju KUBIKAŽU, ali ovaj auto nosi sasvim pristojno. Nema plivajući zamajac i DPF filter pa je samim tim održavanje jeftinije. Potrošnja na otvorenom je oko 5-5.5l, grad od 8-9.5l (u zavisnosti od stila vožnje, veličine grada i težine noge na gasu).
2...

Mane

Udobnost mu nije jača strana s'obzirom da je pozadi klasična polukruta osovina kao kod Opela i Fiata. Abledner zna da pravi problem.

23. Maj

S-line Technics ima pitanje o

Majstori, nakon dve godine pojavio se problem sa Fordom. Radi se o Ford Mondeu 2.0 TDCI 96 KW 2004 god. U toku vožnje se upali lampica u obliku spirale (kao grijači) i motor se ugasi i neće da upali. Posle 2-3 minuta upali i radi normalno, vuče normalno i sve radi kao da ništa nije bilo. I tako se zna gasiti koliko hoćeš. Znam da može biti senzor radilice ili senzor bregaste kao i preliv na diznama, ali me zanima da li je neko imao ovaj problem na istom motoru. Sutra ili prekosutra idem na dijag... nostiku. Pročitaj više

17. Maj

S-line Technics ima pitanje o

Vozio sam danas Golfa 7 1.6 TDI.
Na leru kad se potopi gas motor ne može da pređe 2500 o/min, a u vožnji ide normalno do maksimuma. Vlasnik auta mi kaze da je to tako fabrički i da je tako na svim 7icama. Da li je to zaista fabrički i ako jeste zašto?

09. Apr

S-line Technics ima pitanje o

'm.youtube.com/watch?v=0D0k4W2G0tg
'
Da li se ovaj lik šali?! Nemogu da verujem da čovek ovako kudi Audi. Pogledajte top komentar od "Spermo Spermić".

14. Feb
14. Feb

Manje - više je sve tačno što je rekao. Ne postoji savršen automobil, sve ima svoje mane. Za dizajn se slažem, dosta je klasičan, ali mu to nije mana zato što su kupci ovih limuzina uglavnom ozbiljni, konzervativni ljudi, pa i od automobila očekuju ozbiljnost, a ne neko šarenilo i izgled kao iz sf f...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

S-line Technics komentariše

Zemun!
Pa ti izaberi šta ti se više sviđa :))

06. Feb
08. Feb

S-line Technics...ako vam nije mrsko da udjete kod mene u galeriju da pogledate jednu sliku..imam bmw 316 e36 vec smo pricali ja sam se zalio na falš vazduh..iz motora ispod izduvne grane mi vire dva creva koja su zapusena kao da u njih idu neka creva ali to nije u funskciji..imate kod mene u galeri...Pročitaj više

x

S-line Technics komentariše

Kakav zeder, kakav alarm i kakvi bakrači :))

29. Jan

S-line Technics komentariše

Opet je nastao problem sa notifikacijama. Ja sam nešto komentarisao i sad vidim da je komentarisalo još par članova Garaže, a meni notifikacije ne stižu. Ovo mi se dešavalo par puta, ali danas stalno. U čemu je problem?

09. Jan
Učitaj još odgovora