Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Tomislav Zivanovic

Član od 01. Jun 2012.
Prati
19 komentara
10 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Tomislav Zivanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

lep enterijer i nista vise

Mane

trapovi kao da su od sibica, TS motor sa onim cudom od varijatora je zivo g...o ! Elektronika blagi uzas, kao da su je deca pakovala u auto. Nema kvalitetnog majstora za nju, delovi su malo skuplji, takodje nema niti jedne ispravne na nasem trzistu, tako da u startu ima ulaganja. Ko je imao, ni pak...ao mu nece tesko pasti !

01. Jun 2012.
Pogledaj ostalih 12 komentara
09. Sep 2013.

Pozz svima..Hteo bih ja da pazarim Alfu 147 105ks sa plinom, pa ako je neko ko se razume u Alfe voljan da ide samnom da pogledamo? :D

x
09. Sep 2013.

Prvo kazes odakle si a ne da spamujemo badava. Drugo,mehanicar je jedini koji tu treba da ide sa tobom,plati coveka kako treba i znaces na cemu si. Ako si u Ns ,javi se,mogu te uputiti na pravo mesto.

x
+ 12 odgovora

Tomislav Zivanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor Vrhunski trapovi, sto se mog tice, moze se reci neunistivi ! Kao prednost moze i potrosnja da se navede. Motor vrhunski. Elektronika nista komplikovana, za sada sve radi, i nisam imao problema...Mehanicki dosta jednostavan auto, bez nekih "stinih bubica" koje stalno otkazuju, kao kod pojedinih.

Mane

Trenutno ih nema...iz renoa kazu da mu je mana pumpa za gorivo, i da ne treba da se vozi na rezervi stalno...ali ja, kao student, vec 2 godine vozim na rezervi i nista se nije pokvarilo :))))) Mana je mozda, tvrdo kvacilo, koje je, koliko sam cuo, na svakom, ali opet, to je stvar ukusa, ko kako voli....

01. Jun 2012.