Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Радосављевић Зоран ima pitanje o

Imam zafiru 2,0dti već 3 godine I danas mi se desilo da se ugasio posle prvog paljenja 5 6 sekundi radi I ugasi se posle teško pali I izbaci beli dim kad sastavi, a I juče je hteo da se ugasi ali sam dodao gas I nastavio je da radi normalno, menjani su tefloni, filter goriva, gumice na boš pumpi merena kompresija , grejači, čišćen egr šta dalje???

10. Feb
Učitaj još odgovora

Милан Радуловић ocenjuje gumu

Prednosti

Ponašanje na suvom Kupio bih ponovo dobra guma sa dobrom sarom,dobro gazi zimi..stabilna je i po vlaznom i po ledu...vrlo je mekana

Mane

Habanje / Dugotrajnost brzo se trosi u letnjem periodu

pre 2 sata

Стефан Милошевић ima pitanje o

Sta mislite o kupovini BMW-a 320d koji je presao 175000? Na slikama izgleda kao bog :)

11. Feb
Učitaj još odgovora

Nikola Simijonovic ima pitanje o

da li neko zna kakva je procedura i da li mogu u passata 4 2.0 benz plin da ubacim dizelov motor 1.9 al da bude sve regularno i od prilike koliko bi kostalo da vidi sta mi se vise isplati dal da mu radim reatest sa izmenama i reg koja ce da me kosta oko 500e ili da ubacim drugi motor hvala unapred

pre 9 sati

Dejan Stamenkovic ima pitanje o

Pozdrav ljudi, pre mesec dana sam uzeo Saxo VTS. Problem se javio pre par dana. Kada sam hteo da ga upalim, auto nece ni da zavergla, ima kontakt, kad okrenem kljuc ni da makne. Jel imao neko slican problem ?

04. Feb
04. Feb

Или је акумулатор или је анласер..Треће нема.
Пробај, док ти покушаваш да верглаш, нек неко чука по анласеру ако је прилазан (дршка од чекића се најбоље показала) ако крене да вергла и упали онда су четкице за мењање.

x
Učitaj još odgovora