Pitanje/Post  Fotke/Foto Album

Radovan Bera ima pitanje o

Imam problem sam bmw e34 m50b20, kao da mi ne otvara termostat, hteo bih da skinem termostat.
Da li moze da okrece vodu bez termostata ili samo mulja ?

pre 14 sati
Učitaj još odgovora

Milos Milosavljevic ima pitanje o

Šta mislite o kupovini pežoa 206? Šta je bolje gledati, benzince ili dizele? Koje su im mane i prednosti? Hvala unaped na odgovorima.

pre 4 sata
Učitaj još odgovora

Darko Kovacevic ima pitanje o

Pozzz, imam problem sa povremenim gasenjem seat ibize 1.4 2007 kada je ukljucena klima. Gasi se kada se pristisne kvacilo da bi se promenila brzina. Bio kod majstora, on kaze da je preko kompa nivelisao rad klapne gasa, par dana auto radio sasvim ok, ali se problem ponovo javio.
Da li je neko imao slican problem?

22. Jun
Učitaj još odgovora

Predrag Zdravkovic ima pitanje o

Dal je neko chipovao benzinca i kakvi su rezultati...i dal je neko imao iskustwa sa pedalbox?...

pre 5 sati

Milan Trivunovic ima pitanje o

Poz drustvo, imam Forda focusa 1.8 tddi 2000 god 66kw, danas mi se u toku dana 2 puta ugasi u voznji, i upali se lampica od grijaca. I onda vergla jedno 2 min i onda upali, odvezem kod majstora spoji ga na dijagnostiku tamo izbaci gresku 1665-bosch pumpa kontrolni modul komunikacija, majstor je ocistio dzek od bosch pumpe nije bilo nes kaze sumljivo, rekao je vozi ako se bude gasio opet znaci da je Bosch pumpa. Dal je neko imao nes slicno ovako. Hvala

pre 4 sata

Milos Milosavljevic ima pitanje o

Planiram da kupim citroen c3. Godiste od 2002 do 2006. Šta mislite o tome? Koje su mu mane a koje prednosti? Na šta treba najviše obratiti pažnju pri gledanju auta?

pre 5 sati

Martin N. komentariše

Pozdrav , imam merivu 1.8 benzinac 2004 god,sa digitalnom klimom,pa me interesuje na kom principu funkcionise,ako imate iskustva sa njom...

pre 5 sati

REKLAMA