MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Voda u kabini ispod patosnica ispod volana.
Primetio sam prošle zime, išao od "majstora" do "majstora", na kraju našao jednog koji je znao šta je problem, o čemu sam čitao i na internetu, da navodno voda ulazi preko nekakvog otvora gde se nalazi kutija sa osiguračima.
Taj majstor je navodno rešio problem, ali to je bilo u maju, i stvarno voda više nije ulazila, međutim kako su došli hladniji dani, ponovo sam primetio zamagljivanje stakala na autu. Reklamirao sam majstoru i navodno on je nešto b... Pročitaj više

13. Feb

Voda u kabini, sakuplja se ispod patosnica kod vozačevog sedišta

13. Feb

Kada sam ugasio motor i otvorio vrata čulo se pištanje kao da nisam ugasio svetla i i dalje se čuje kad god otvorim vrata. A centralna brava ne reaguje na zaključavanje na dugme. Neposredno pre toga zamenio sam uložak sa dugmićima i bateriju i otključavao je, međutim kasnije istog dana i nadalje više neće. Šta može da bude?

14. Sep 2023.
Слободан Човек 15. Sep 2023.

Да ли пиштање престане када се искључи контакт (извади кључ)? Ако нестави и тада да пиши, то може да испразни акумулатор. А могуће је и да је сам акумулатор отишао, па због тога електроника зеза.
Иди код електричара да ти измери струју хладног старта на акумулатору, и да ти ампер клештима измери кол
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Postovani, promenjena letva volana i kardan volana ali se i dalje cuje lupanje...trap je uredu..sta moze biti??

16. Apr 2023.

Postovani, promenjena letva volana na korsi i kardan volana...trap uredu ali i dalje nesto lupa kao kad je bila prethodna letva???

16. Apr 2023.
Слободан Човек 17. Apr 2023.

Може било који део ослањања да лупа, мора да се види уживо.
Можда није баш најидеалније, али можеш да отвориш врата до краја и користиш их као полугу да подижеш и спушташ ауто док неко други гледа и слуша испод кола који део има луфта. И тако на обе стране. Може руком да држи сваки део ослањања док
...Pročitaj više

Imam korsu c 1.2 16w benzin plin problem pravi mi belinu na cepu od ulje i na poklopac ventila inace ulje je cisto lepo vuce lepo radi ali mi i gubi po malo vodu.ko bi znao razlog hvala.

01. Dec 2022.
Dimitrije Nikolić MG moderator 06. Dec 2022.

Meni deluje da meša ulje i vodu, što znači dihtung glave motora. Možda je to nešto sitno i može tako da se vozi još ko zna koliko, ali ne treba rizikovati definitivno pošto na kraju šteta može da bude ozbiljna.

Uzrok kidanja šarafa nosača motora već 2 je otkinuo ne ostim vibracije ili slično jednostavno su odlomljeni kod motora.Motor 1.2 50 kw.

21. Jan 2022.

Ja bih da ugradim novu multimediju u opel corsu d 2002. godiste, ali nisam siguran da li ce biti kompatibilna sa autom jer je star blizu 20 godina, neki saveti ili preporuke?

12. Dec 2021.
Dimitrije Nikolić MG moderator 14. Dec 2021.

nema tu univerzalnog pravila - mislim da ti je najbolja opcija da platiš malo više i da ti multimediju ugrade u nekom dobrom servisu. Em će oni znati šta i kako može zato što imaju iskustva, em će moći da ti reše problem ako se pojavi. Naravno da je, ustvari može da bude mnogo, mnogo jeftinije ako s...Pročitaj više

Molim pomoć, gde naći šemu osigurača za Opel corsa C

07. Nov 2021.
Dimitrije Nikolić MG moderator 10. Nov 2021.

Priča sa šemom osigurača je uvek komplikovana, koji god da je auto u pitanju. Čak i kad tražiš konkretno za svoju verziju, uključujući i godište teško je naći šemu koja odgovara onome što imaš u autu. Najgore je to što često ni originalna knjiga odnosno uputstvo koje dobijaš uz auto nije od velike p...Pročitaj više

Molim pomoć, gde naći šemu osigurala Opel korsa C.

07. Nov 2021.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top