Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004): Laik je izneo svoje utiske | MojaGaraža Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004): Laik je izneo svoje utiske | MojaGaraža
Objavi

Ne pada mi ni jedna na pamet.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor

Moje iskustvo je manje vise poprilicno lose.
Uzeo sam korsu 1.2 2004, benzinac, za 1500e 2016.
Cim sam je kupio (dao novac za kljuceve) i seo da upalim - cvrc. Tad je poceo pakao. Ni dan danas nisam siguran sta je bio problem, ali svako malo nije htela da upali, zamenio sam joj nekoliko stvari da bi... se to konacno dovelo u red i nekim cudom usepo da je zamenim za mazdu 323f 2002 1.6, glavu za glavu i preprodio se.
U medjuvremenu, uz cesto neuspesno paljenje, za 9 meseci koliko ssm je imao, promenio sam rucicu za migavce koja im navodno cesto ode, uzeo sam novu originalnu i ona je imala vec posle par dana sitne promasaje.
U jednom trenu sam isparkiavao auto i zakacio sitni ivicnjak da bi otisla letva volans koja me je sa rukama kostala oko 12.000 Plus 3000 za slep sluzbu.
Presao sam oko 8.000km i uradio dva mala servisa kompletna koja su me izasla po oko 7.000rsd.
Inace trosi oko 8-9l benzina kombinovane voznje i to normalne voznje i to voznje bez klime jer klimu nije ni imala kao ni radio.
Poprilicno spor i nestartan auto, malo prostora, osetljiv enterijer i motor koji nije bas pouzdan.
Moguce je da sam ja jednostavno imao losu srecu u tom trenutku, ali generalno bukvalno imam traumu od voznje opel korse i ne verujem da bih skoro seo za njen volan ponovo.

Pročitaj više

15. Mar 2018.
Zoran R. MG moderator 15. Mar 2018.

Samo si naleteo na lose odrzavan primerak. Jos pogotovo jer nije hteo da pali hladan.
Korsa u benzinskoj varijanti spada medju najpouzdanije polovnjake.
Naravnosvaki auto se mora redovno odrzavati bez obzira na marku.
Inace kod korse C letva volana jeste mana.
Sestra je vozila korsu C sa ist
...Pročitaj više

Bojan Nedeljkovic 15. Mar 2018.

Naleteo si na krš, ništa drugo.

Vozio i ja korsu, od kvarova sam imao samo diodnu ploču na alternatoru za dve godine. Sporadično je umeo da zeza EGR ventil (zatrza u gradu, upali check engine), ali uvek je pomagalo da je prosto ugasim i upalim opet, pa ga nisam menjao.

Potrošnja je išla na 8 lit
...Pročitaj više

Top