Ford Focus Hatchback (2005 - 2010): Goran pita ostale vozače | MojaGaraža Ford Focus Hatchback (2005 - 2010): Goran pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Imam Ford Focus 2007god 1.6 Ti-vct 85kw benzin-plin. Kada auto ostavim posle voznje 2-3 sata i probam da ga upalim on nece da upali iz prvog puta vec moram da verglam 2-3puta pa onda upali( po nekad upali iz prvog puta ali se odmah ugasi). Ali kada je auto hladan uvek pali na pola kljuca, a kada je vruc isto hoce na pola kljuca bez problema, ali retko vecinom mora vise da se vergla vise puta. Pa ako neko zna u cemu je problem neka napise, hvala unapred.

12. Jun 2018.
Boki Made in Serbia MG moderator 13. Jun 2018.

To jeste malo problematično, treba menjati delove, a ne znaš da li je do njih. Vidi da ti na nekom otpadu daju bobinu na probu, zameni i vozi. Ako se problem ponovo javi onda je vratiš pa uzmeš pumpu i tako dok se kvar ne nađe... Kupovina i zamena delova napamet može mnogo koštati.

Boki Made in Serbia MG moderator 13. Jun 2018.

Nema šta da vergla, čim uključi kontakt pumpa povuče gorivo. Problem je što kad dobije vazduh dok ne otvori dizne ne može da ga izbaci. Ako je to uopšte razlog, jer kod mene se to dešava i znam da je to razlog jer jer je počelo od kad sam zamenio pumpu.

Top