MojaGaraza - Божо Вуковић | MojaGaraža MojaGaraza - Божо Вуковић | MojaGaraža

Божо Вуковић

Član od 14. Feb

18 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Izbacuje gresku, depoluion system faulty, zna li neko o cemu he rec?

14. Sep

Retrovizori mi se ne otklapaju i sklapaju??

25. Aug
Učitaj još odgovora

Pozdrav, imam pitanje u vezi klime, kada ukljucim auto klimu(A/C) uopste ne hladi ili skroz malo i to kada je hladno vrijeme napolju, a cesto zna da jedna strana toplo duva jedna hladno, kada ukljucim ventilaciju isto bude, pa da li neko mozda zna u cemu je problem i da li mora da se napuni klima, filter klime je promjenjen pocetkom godine.

22. Jul
Marko 4clan 22. Jul

Zdravo i tebi.
Kada klikneš na dugme CLIM
dodjes do menija za ventilaciju.
Kada klikneš dugme OK pojavi se dodatni meni. Tu imaš opciju Ugasi klimu, (cut air condition) i ono što tebe interesuje je
Activate Simutaniusly passenger...
To aktivira da sa jednom komandom upravljaš obe strane. A to
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Pozdrav, moze li nneko da mi kaze da li osigurac od upaljaca mijenjam kod onih osigurava ispod volana ili ispod haube. Upaljac mi nikako ne radi pa je sigurno do osiguraca i moze li mi neko reci koji broj je osigurac?

12. Jun

Imam problem, ne pali se turbina, da li je neko imao problem sa tim i da li zna nesto vise?

19. Apr
Boki Made in Serbia MG moderator 19. Apr

Turbina se ne pali ako ne radi vakum ventil. Mislim, pali se ona, ali je punjenje slabo. Vakum ventil može da otkaže, ali mogu biti problem i crevca vakuma, može biti i neki elektronski kvar. Recimo protokomer koji je vrlo bitan.

Pozdrav, imam problem sa autom, kada motam na jednu stranh volan cuje se neko brujanje pri vecoj brzini, tako i kod motanja u drugu stranu, drugi problem mi je kao da slabo vuce, a 100kW ima, do cega je to, mjenjam na 2000 obrtaja brzinu, da li treba da povecam obrtaje, kada dam jaci gas pojavi se crn dim. Ako ko zna neka mi odgovori, hvala puno.

16. Apr
Marko 4clan 16. Apr

Da li ti je ispisao nešto na displeju?
Zapušen ti je DPF (Filter), i turbina se pali posle 2 hiljade obrtaja. Najbolje bi bilo da zagreješ auto do nekog auto puta i trećom na 3 hiljade obrtaja i da vozis jedno 5 minuta. Trebalo bi da izbaci beli dim i onda da bude koliko toliko normalno.
Iskreno
...Pročitaj više

'Aleksandar Boskovic 16. Apr

Јесте да је дизел али не ваља ти да га шалташ на 2000 обртаја јер тек од тих обртаја турбина почиње да даје већу количину кисеоника и тада
добија најбољи обртни момент. Слободно га шалтај на 2500-2800 обртаја, неће му шкодити. Терај код мајстора да ти очисти ДПФ филтер од гарежи.

Pezo 407 sw, 2.0, 100kW, misljenje?

14. Feb
Bojan Dizdarevic 14. Feb

Definitivno 2.0 HDI motor po meni jedan od najboljih, veoma udoban za duge relacije, tako reci ladja, veliki i ozbiljan auto. Prednji kraj predugacak, treba vremena da se naviknes ali nije neka mana, puno nizak napred, kace se ivicnjaci...odrzavanje je dosta skupo za taj auto, primera radi, ima manu...Pročitaj više

Igor Bogoev 14. Feb

Ja promenio lezaj prednjeg tocka 4500hiljade za sad je dobar, donje kugle hoce da stradaju zamenio sam jednu 2400 mada ima i original od 9000 hiljade ali radi i ova od 2400. Penjanje na ivicnjacima zaboravi ako hoces da imas kompletan branik. Prednji stub dosta smeta pri voznji u krivinama, inace i...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Pezo 407 sw, 2.0, 100kW

14. Feb
renata cernak 14. Feb

Na zalost nemam 2.0 100 kw nego 1.6 80 kw ali ide dobro. Displej 80 e u Pancevu kupio, radi vec godinu dana. Promenio stabilizator 1200 dinara, i pukao mi jedan ventil na felni, kazu da je 30 e, stavio sam obican na brzinu, ne zbog para.
To je sve za 20000 km voznje.
Mana, nizak napred, stubovi
...Pročitaj više

Top