Dragan Pesnik

Član od 11. Okt 2016.
Prati
8 komentara

U garazi

Lista aktivnosti

Dragan Pesnik ima pitanje o

Zeleo bi sam da uradim zamenu ulja i filtera vazduha. Zamena ulja je uobicajena, ali me zanima sta treba otpustiti da bi se doslo do filtera vazduha. Kod mene postoje neke dve selne na rebrastom crevu i 4 strafa, pa ako moze pomoc nekog ko je to vec menjao?

10. Mar
23. Mar

Hvala Milose, zavrsio sam to. Na Vasu srecu, kod Vas je jednostavnija varijanta, a kod mene se moraju popustiti 2 selne na debelim crevima, skinuti jedno tanko crevo, otpustiti 4 srafa na poklopcu i tek tako prici filteru. Nije bas jednostavno, kao kod Vas, ali nije ni previse komplikovano. Sve u sv...Pročitaj više

x

Dragan Pesnik ima pitanje o

Postovani, mojim za informaciju gde se kod Citroen saxa pali prskalica za pranje vetrobrana(prednjeg i zadnjeg)?

09. Jan
Učitaj još odgovora

Dragan Pesnik iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Istakni vrline Od skoro sam vlasnik Citroen saxa sx 1,1 i prezadovoljan sam onim sto nudi ovaj malisan. Izuzetno je udoban za svoju klasu, mali potrosac, dopadljiv dizajn. Kvalitean auto i nije skup za odrzavanje. Za one, koji ne traze luksuz, izuzetno resenje!

Mane

Istakni mane Mana mu je jedino malo losiji kvalitet pastike i tekstila u unutrasnjosti, ali nije preskupo da se zameni kad dotraje.

11. Okt 2016.