MojaGaraza - Ivan Milenkovic | MojaGaraža MojaGaraza - Ivan Milenkovic | MojaGaraža

Ivan Milenkovic

Član od 07. Nov 2012.

15 komentara 4 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

zimske gume Passat b6

06. Sep

Drugari zainteresovan sam za kupovinu polovnog auta Audi A4 limuzine, našao sam jednog u Švajcarskoj 2006 god. S line 2.0 TFSI 200konja, automatik, redovno održavan prešao 210.000km interesuje me vi koji imate ovaj auto da li je to velika kilometraza za taj auto, kakav je za odrzavanje, potrošnja... Hvala i pozdrav.

11. Feb
Boki Made in Serbia MG moderator 11. Feb

Nije to loš auto, kilometraža nije velika ako je dobro održavan. Potrošnja je bolna tačka jakih benzinaca sa direktnim ubrizgavanjem. Računaj da bilo koji benzinac od 200 konja ne može trošiti ispod 10l uz poštovanje ograničenja brzine, a plin se ne može ugraditi, bar kod nas, zbog direktnog ubrizga...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Drugari interesuju me vaša iskustva sa A180 2009 godište, nameravam da ga kupim motor je 2.0 dizel, prešao 200.000km. Pozdrav

14. Jan

Zdravo, danas mi se desio kvar, na Scenic II, auto sve radio zamenio sam gume, ulje, filter ulja i goriva, odmah po startovanju motora izbaci mi pritisak ulja nije u redu, ugasim ga on poništi grešku dok se na kraju nije sam ugasio i ne daje nikakve znake više... Ima li ko da je imao sličan problem.?

28. Okt 2017.
Učitaj još odgovora

Da li je neko imao problem da auto dobije baš veliku turažu gasa,jedva sam ga ugasio,valjda je otišla turbina, bio je ceo u dimu 30ak sekundi? I kakve mogu biti posledice, sem naravno turbine?

02. Mar 2017.
Ivan Milenkovic 03. Mar 2017.

To mi se desilo maltene kada sam ga utovarao na šlep radio na leru i uspeo sam da ga ugasim posle 30ak sekundi, poslao sam ga u Užice u Turbo Servis.
Ima li neko da mi preporuči nekog ok majstora iz Užica, pošto ovi iz turbo servisa neće da ga pale bez majstora dok ne pogleda motor, oni će samo sre
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Pozdrav ljudi, interesuje me da li je turbina u pitanju vozim Scenica II 2004god.kada dodajem gas u vožnji čuje se kao neko zviždanje, kao strujanje vazduha ili već čega, i malo slabije vuče kao da šlajfuje lamela??? Ima li da zna nešto o tome?

24. Feb 2017.
Top