Petar S.

Član od 25. Okt 2014.
Prati
12 komentara
1 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Petar S. ima pitanje o

E ljudi ovako.. Ostala mi je Korsa C 1.2 bez goriva, otisao na pumpu po benzin i natocio, nece da upali, ni na gurku ni na vucu.. Sta moze da bude problem? Hvala unapred

18. Okt 2015.
Učitaj još odgovora

Petar S. ima pitanje o

Pozdrav.. Skinuo sam tocak da vidim u kakavom su stanju plocice i da ih zamenim posto se u poslednjih dva dana culo ''struganje'' i video sam da su i diskovi dosta izlizani i da je ostalo nekih 6,7mm debljine.. E sad me zanima da li ce mi samo menjanje plocica odloziti ceo problem na nekih 10ak dana posto mi je potreban auto za to vreme.. ili je potrebno hitno menjanje i diskova? U pitanju su predji diskovi.

02. Maj 2015.

Petar S. ima pitanje o

Pozdrav ljudi, totalni sam laik sto se tice mehanike, e sad imam problem sa nestabilnim ler gasom, nestabilnim radom motora, pre svega na leru, sporim vracanjem obrtaljke.. Mnogi kao uzrok pominju senzor temperature usisa, da li osim njega moze jos nesto da bude problem? promenio sam svecice, ovih dana menjam i kablove..

06. Feb 2015.

Petar S. ima pitanje o

Pozdrav, imam problem sa kablovima za svecice, kupio sam neke FLASH iz beocar-a, ali dimenzije nisu bile ok, za model koji meni odgovara su rekli da se ne proizvodi. Da li mogu da ih nadjem negde drugde ili koji drugi bi mi odgovarali?

04. Dec 2014.
Učitaj još odgovora

Petar S. ima pitanje o

Pozdrav ljudi, zanima me da li odgovaraju farovi sa coupea na limuzinu?

25. Okt 2014.