Predrag Jovanović

Član od 16. Jul 2012.
Prati
128 komentara
15 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Predrag Jovanović ima pitanje o

razmišljam se da pazarim jednu 19icu pa me zanimaju iskustva vezano za 1.8 motor i generalno auto, ako nekog ne mrzi da mi napiše a zna nešto, bio bih zahvalan ;)
ima sveže atestiran plin 95to godište i na slikama izgleda lepo. Na šta obratiti pažnju?

04. Nov 2016.

Predrag Jovanović ima pitanje o

Jel prijavljuje neka malo jača dijagostika kvar ako je u pitanju regulatoro pritiska goriva?

1.9dci 2004to godište.

Imao sam problema sa njim unazad godinu dve-tri. Duže vergla, i dva puta nije hteo ni da upali. Rešavao sam to tako što skinem regulator, pustim na sekundu kontakt da procuri nafta, vratim i nastavim dalje, auto radi normalno. Međutim, skoro mi se slično desilo, isto sam uradio, držalo par dana, i samo mi je stao auto i više nije hteo da upali. Kad sam ga skinuo, video sam da je... gumica na vrhu otišla. Stavio sam jednu moju koju sam našao, ali i dalje neće da upali.

E sad, da ne bih ojadio džep za 8000 bez potrebe, pitanje prosto. Jel registruje dijagnostika ako taj regulator ne radi svoj posao?
Pročitaj više

07. Mar 2016.
Učitaj još odgovora

Predrag Jovanović komentarise

Navali narode
'www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6516292/peugeot_206_16_16v_xs
'
dobar moj drug prodaje, a ja znam sve vezano za ovaj auto

ako nekog nešto zanima dodatno, tu sam...

24. Jul 2015.

Predrag Jovanović ima pitanje o

Ovaj sajt je postao klasična smejurija.
Sve sami živi "stručnjaci" i mafijaši. Tastatura ratnici.
Umesto pomaganja, napada se. Oni što su i nešto znali, ne maju se više ovde zbog gorepomenutih.

Nema poente gubiti vreme ovde. Odoh

18. Feb 2015.

Predrag Jovanović ima pitanje o

Zna li neko da li ima negde da se nabavi centralni displej za fabrički radio koji se ugrađivao u reno clio thalia lagunu 2004 i da li će to raditi ako se poveže samo na radio?

Ukratko drugar dobio radio od drugog drugara koji je originalni reno-ov da mu završi posao dok ne skupi para za neki jvc, kenwood, pioneer
u pitanju je pežo 206 u koji ćemo ga ugraditi
e sad da bi ubacili kod i sve to koristićemo moju lagunu i moj displej dok su auta parkirana jedan pored drugog, ali me zanima da li može ... da se nabavi displej samo i da li će to raditi kada se poveže eksterno jer znam da taj displej ima i sat i spoljašnju temperaturu Pročitaj više

16. Nov 2014.
Učitaj još odgovora

Predrag Jovanović ima pitanje o

E ovako, ovo će da verovatno biti kratko pitanje sa dužim obrazloženjem.

U pitanju je skidanje i ravnanje glave motora na 1.9d klasičnom citroen/pežo motoru 2001 godište.

Pitanje sledeće: Da li može samo da se skine, obradi i vrati sa novim dihtungom i da se tu završi priča?

Mnogi majstori mi pričaju da moram i ventile i vođice i još 300 čuda da uradim jer kao "Kad već otvaram motor". E sad za te intervencije mi traže 350€ bez delova. Mislim da me maaalčice farbaju.

E sad, ovako stoje stvari... . Došlo je do toga da treba da se ravna glava tako što ga je ćale pregrejao jer je izbušio hladnjak nekim kamenom, a morao je uz brdo da se popne. Čim je osetio da nešto ne štima, ugasio auto i otvorio haubu i video kako stoje stvari. Posle toga je došlepan do kuće i ako je hteo da upali i da ide, ali je zbog belog dima na auspuhu očigledno bilo da je prokuvao i da mesa ulje I vodu.

Posle toga je kupljena laguna koju dan danas vozimo I taj auto je bukvalno zaboravljen ispred kuće I jedno 3-4 godine nije mrdnut. Jesenas smo ćale I ja sipali u njega novi antifriz I novo mineralno ulje, ubacili akumulator, nadrukali ručnu pumpu, dvaput sačekali grejače da odrade svoje I auto upalio na pola ključa bez problema. Naravno, dimio je I dalje ali je IZ PRVE upalio, na naftu staru isto koliko je i on ostavljen tu da stoji, dakle 3-4 god. I sada letos sam hteo da ga sredim I da ga prebacim na moje Ime I da se zanimam oko njega, pa sam ga čistio od osa, paučine, ispolirao celog I napravio da liči I opet upalio iz prve na istu tu naftu I akumulator. Kada sam to završio, krenula je avantura sa majstorima da ih ne nazovem molerima-farbarima.

Znam da se ne zna ništa dok se ne otvori, ali da li zaista moram apsolutno sve to da menjam?
Ja bih prosto I jednostavno izravnao glavu, zamenio dihtung I terao to.
Pročitaj više

12. Okt 2014.
Učitaj još odgovora

Predrag Jovanović komentarise

Ako neko želi dobru z128 da pazari, može ovu da uzme u obzir... Drugar prodaje, i nije što mi je drugar, ali je ova stojadinka stvarno dobra. Centralnu bravu, centralnu konzolu, zvučnike, pozicije i cajgere smo zajednički nameštali. Znam apsolutno sve što je rađeno na autu tako da ako neko ima dodatnih pitanja, može ih ovde postaviti.

www.polovniautomobili.com/oglas5305024/zastava_128_11/

21. Sep 2014.

Predrag Jovanović ima pitanje o

Na fiesti 1.2 16v je onaj famozni 1.25 ili je neka druga varijanta? Valja li taj mitor?

13. Sep 2014.