MojaGaraza - Srđan Macogović | MojaGaraža MojaGaraza - Srđan Macogović | MojaGaraža

Srđan Macogović

Član od 14. Nov 2011.

10 komentara 10 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav svima!
Jel ima negde neki jeftiniji plovak za gorivo za dizela, mislim na polovan, ili bar ona pločica po kojoj šeta plovak gore-dole,kod mene se izlizala i ne pokazuje mi nivo goriva.
Hvala svima

31. Okt 2017.
Delovi i oprema Polovniautomobili.com 07. Nov 2017.

Pozdrav Srđane,
na sajtu Polovniautomobili.com imamo novu opciju - "Delovi na klik".
Pokušaj da preko ovog formulara pošalješ svoje pitanje prodavcima delova, a oni će ti u inbox poslati ponude ukoliko imaju to što tražiš.

Javi kako ti se čini ova opcija i da li si dobio neke dobre ponude.
Pozdrav od PA tima,
Radomir
'www.polovniautomobili.com/delovi-i-oprema/pronadji-deo'

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor

Puno prednosti:Cena redovnog odrzavanja je vrlo vrlo niska (50-100€) ,veoma udobna i stabilna voznja,vrlo niska potrosnja 5-6 litara,veoma startan auto,o dizajnu i liniji ne treba puno pricati,na putu je tesko proci nezapazen i jos realno puno prednosti...

Kvacilo je mana s'obzirom na prenaduvane cene kod nekih prodavaca. Ukoliko se nadje set kvacila i cilindri za neku realnu cenu onda i nije neka mana,s'obzirom da se ti delovi ne nenjaju stalno i ne spadaju u redovno odrzavanje.

21. Aug 2012.
Pogledaj ostalih 11 komentara
Daniel Dulić 17. Aug 2014.

Kada sam radio mali servis, rekli su mi u prodavnici delova da za njega "ne postoji filter goriva jer ne postoji sifra", da li postoji? ili ne? Posto meni poceo da "stuca" auto...

Dusan Stamenovic 18. Aug 2014.

Ma kako ne postoji.Ja sam ga vec dva puta menjao.Mislim da je isti kao za bmw 318d ali ga ima sigurno i kao deo za rover 75.Vidi u nekoj ozbiljnijoj prodavnici ili imas tipa iz Rumenke (ima oglas na polovnim aut,) on ima sve za 75.Ako si blizu Kg-a imas u Reliju na pivari,tamo je najjeftiniji.

Milos Siljkovic 20. Jul

Imam problem sa cilindrom kvacila u kabini, nece da vraca do kraja, kad u mestu vise puta pritisnem kvacilo on vrati do kraja ali na sitnom pomeranju kad su guzve on nece da vrati, ostane na pola, remontovao sam cilindar i opet isto. Jel postoji neka opruga na pedali ili sta je vec problem?

Top