Ford Mondeo Caravan (2000 - 2007): Новак pita ostale vozače | MojaGaraža Ford Mondeo Caravan (2000 - 2007): Новак pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Treba mi pomoc, imam problem sa autom, u pitanju je Ford Mondeo 2.0 tdci 2005. godiste, pre nepunih 50k kilometara radjene su sve 4 dizne i proveravana pumpa, majstor je rekao da je pumpa u odlicnom stanju. E sada, kada ga upalim ujutru auto se normalno ponasa, kada ga ugasim i onda upalim opet, pali mi lampicu za grejac i auto nece da vuce, bukvalno kao da nema turbinu i to se desava do kraja dana, i onda sutradan ujutru kada ga upalim normalno se ponasa, pali turbinu, ide kao blesav, napominje... Pročitaj više

30. Maj
Новак Илић 30. Maj

Iskreno nisam jos otisao na dijagnositu, zvao sam Grand motors, mogu da mi zakazu tek 14.06. a ne bih toliko da cekam, a ne znam bas koji majstor ima originalnu dijagnostiku da bi mogao da mi kaze tacno sta je, ako imate nekoga da preporucite.

Miroslav Ćujić 31. Maj

Voziim mondea karavana 2003 godiste. Nemam ama bas nikakvih problema. Hope dizne da zezaju kada auto cesto ostaje na debeloj rezervi, samo to treba da pazis, inace general I 2.0 tdci , je fenomenalan motor, samo gorivo da se sipa dobro I da neostaje cesto na rezervi. Mnogo dobar motor.

Новак Илић 03. Jun

Pronašli smo kvar, u pitanju je elektronika turbine, nova je papreno skupa, polovna može da se nađe od 50-150e, da se reparira ne može. Hvala na odgovorima u svakom slučaju.

Top