Lada 111 Caravan (1998 - 2009): boby je izneo svoje utiske | MojaGaraža Lada 111 Caravan (1998 - 2009): boby je izneo svoje utiske | MojaGaraža
Objavi

Ide ko metak, nebitno koji put je u pitanju, dal je asfalt, oranica gruba ili istanjirana njiva. Jednostavno pravljen je ko borbeno vozilo. Ja ga nekada vozio 185 km/h i nije se uopste primećivalo da ide toliko brzo, jednostavno nije bučan pri brzinama, a možda je i brži od zvuka :)
Verzija s...

Tanka limarija, tanja od Fiata, podložna koroziji i truljenju.
Posle 10 godina neophodno je reparirati kompletnu limariju (koševe, sajtne, patos itd), sve u svemu od 300-600 evra ulaganja, da bi mogla nastaviti da se vozi normalno.
Loši zavrtnji, takođe podložni truljenju, pa kada se neki deo ...skida, šraf obavezno pukne i onda se izgubi pola dana na vađenje zalomljenog šrafa umesto na popravku.
Zadnja signalizacija loše odrađena pa je takođe neophodno povremeno detaljno sređivati.
Kaseta ispred suvozača se često zalomi i pokvari bravica, pa se skoro svake godine traži nova.
Menjač takođe igra lambadu dok se menjaju brzine pa je potrebno naučiti korake. Zadnje crveno mačje oko između farova se takođe lomi često, pa se preporučuje ne lupati vratima gepeka jako, već naučiti kako udariti , da se zatvore vrata a da se ne polomi mačje oko.

Pročitaj više

14. Sep 2018.
Bojan Nedeljkovic 14. Sep 2018.

Ja imao 1.5 16v i isla cudo jedno. Terao sam je stalno do blokade i posle 150.000 motor bio kao nov - kompresija fabricka, posto sam skidao glavu motora (u nastavku zasto) nikakvih ostecenja nije bilo na lezajevima bregaste. Cak ni talog od ulja nije postojao.

Zato je sve ostalo go k*****. Plastike
...Pročitaj više

Top