MojaGaraza.rs | MojaGaraža MojaGaraza.rs | MojaGaraža

FAQ

Koja je svrha sajta MojaGaraža ?

Na sajtu MojaGaraža možeš saznati sve što te interesuje o automobilima koje poseduješ ili želiš da poseduješ. Postavi pitanje ili pitaj za savet i odgovor ti stiže dok si rekao “felna”.

Kupuješ automobil? Potrebna ti je preporuka?

Imaš problem na svom automobilu? Potreban ti je savet?

Možda želiš da saznaš šta drugi voze?

Ili si jednostavno veliki zaljubljenik u svet automobila?

To su sve pitanja na koja ćemo pokušati zajedno sa vama da pronađemo odgovore.

Šta nudimo još osim informacija i druženja ?

Pored informisanja o samim automobilima i razmene mišljenja i iskustava sa drugim članovima, MojaGaraža ti pruža mogućnost da ostvariš posebne popuste na usluge u automobilskom svetu. Trudićemo se da ti servisi, delovi, gume za novu sezonu ili najjednostavnije pranje automobila omogućimo po najnižim cenama, a neretko i besplatno.

Kako da komuniciram na Garaži?

Moja Garaža podržava svaku vrstu diskusije i razmene mišljenja, uz poziv da se one odvijaju na duhovit, kreativan i prihvatljiv način, uz uvažavanje i poštovanje ostalih učesnika u komunikaciji. Upoznaj se sa pravilima ponašanja koja važe u MG zajednici.

Ali ja ne planiram kupovinu, zadovoljan sam svojim automobilom?

Super, drago nam je :) Podeli to iskustvo sa drugima, koristiće im. U slučaju da ti je potreban bilo kakav savet oko održavanja, tu smo da te povežemo sa onima koji mogu pomoći.

Šta ako prodajem automobil?

Nema frke, tu smo da ti pomognemo. Kada parkiraš u MojuGaražu, možeš da sa drugim korisnicima podeliš fotografije svog automobila. Ukoliko ga prodaješ, Galerija će ti svakako pomoći da se to dogodi što pre. Ako nisi za prodaju, uvek možeš fotografijama da se pohvališ šta voziš.

Kako da ponovo aktiviram nalog?

U slučaju da ste deaktivirali vaš nalog, slobodno nas kontaktirajte na office@mojagaraza.rs kako bi vam ponovo aktivirali nalog

Top