MojaGaraza.rs | MojaGaraža MojaGaraza.rs | MojaGaraža

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela MojaGaraža.rs portala i svih njegovih delova firme “Inspira”, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem MojaGaraža.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo MojaGaraža.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

MojaGaraža.rs Portal

Firma “Inspira” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja MojaGaraža.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje MojaGaraža.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišcenja.

MojaGaraža.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova koji vode na spoljne stranice.

MojaGaraža.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje MojaGaraža.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i MojaGaraža.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup MojaGaraža.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

MojaGaraža.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava MojaGaraža.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Inspira, Vibe Network, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je MojaGaraža.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Objavljivanjem sadržaja na sajtu MojaGaraza.rs, korisnici su saglasni da se isti sadržaj (pre svega utisci i komentari) prikazuje i na sajtu polovniautomobili.com, koji je matični sajt sajta MojaGaraza.rs.

Linkovi na spoljne stranice

MojaGaraža.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

MojaGaraža.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

MojaGaraža.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

MojaGaraža.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

MojaGaraža.rs može da, u skladu sa zakonom, prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke MojaGaraža.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

MojaGaraža.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

MojaGaraža.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila MojaGaraža.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Slanje fotografija

Web sajt MojaGaraža.rs omogućava svojim posetiocima da pošalju fotografije.

Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, MojaGaraža.rs kao ni Inspira ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu miljana.nimcevic@mojagaraža.rs kako bismo preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Korisnici fotografije automobila kače na sajt MojaGaraža na sopstvenu odgovornost. MojaGaraža nije odgovorna za sadržaj koji korisnici svojevoljno kače.

MojaGaraža.rs ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim programima.

MojaGaraža.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama MojaGaraža.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na MojaGaraža.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Top