Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Чисто ме интересује, да ли је неко уграђивао дневна светла и како је прошао технички преглед са њима? Рецимо, мени ова светла делују занимљиво: 'shop.einparts.com/led-fog-drl-lights-dacia-sandero-62008-today-4a.html?product_rewrite=led-fog-drl-lights-dacia-sandero-62008-today-4a ' Монтирају се уместо магленки, а комбинација су LED дневних светала и LED магленки у једном фару. Аутомобил задржава фабрички изглед.

Pozdrav! Imam polo 2005. godište 1.4 TDI i dešava se kada šaltam iz pete u četvrtu ili iz prve u drugu da se začuje kao da zakrči ali nekako se čuje ispod same ručice menjača, i to se dešava kada baš brzo prešaltam, a kada za momenat zastanem na leru pa ubacim u brzinu ne čuje se? Da li može da bude birač u pitanju ili menjač?

Zdravo, Planiram da zamenim letnje gume za sledeću sezonu. Trenutno su na njemu Bridgestone Dueler HP Sport SUV 2017 i nisam nešto preterano zadovoljan, iako imaju solidno mesa 4-5cm, postale su bučne i imaju pukotinice na bocnim zidovima. Sad ne bih davao pare za premium, prijatno sam iznenađen sa Tigar UHP na drugom autu po svemu. E sad neke gume imaju dodatak SUV, neke ne, zna li neko razliku? Koji auto ako nije SUV nosi dimenzije 215 60 17 koje meni trebaju, to mi je čudno, ako nisu za kvazi SUV kao sto je Qashqai, za šta su predviđene? Postoje i Tigar SUV Summer koliko vidim isto hvaljen. Ja vozim dosta na autoputu, oko 50% vožnje, zato mi se čini da je UHP bolji izbor, mada možda grešim. Ima li ko iskustva sa ove dve gume na nekom SUV autu? Ili ako ima neki drugi predlog u cenovnom rangu do 10-11 hiljda. Da napomenem da nisam zahtevan vozač, ne vozim brzo, ni agresivno.

Top