Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Zdravo ljudi, razmišljam se o kupovini novog Hyndai Tucsona ili Kie Sportage. Za slične pare mogu uzeti 1.6 132ks Gdi benzinca i osnovnog 1.6 115ks dizela. Moje pitanje je da li neko zna cene redovnih servisa za ova dva modela u ovlašćenom servisu? Prelazim godišnje oko 20k km tako da sada stavljam na papir da li mi se isplati da dizela platim 500-1000e više. Hvala na odgovorima!

cao imam problem sa hladnjakom za grejanje zacepljeno 100% grejanje vise i nemam samo hladno duva ... dali smem da sipam sonu kiselinu da odstoji pa da isperem vodom pod pritisak sa kompresor .. dali skodi sona kiselina na mali hladnjak ako neko zna nek pomaga puno bi mi znacilo ?

Zdravo ljudi ,imam problem na Fiat Bravi 1.6 16v sledeci jos od letos me muči tačnije od jula... Čuje se neko zveckanje kad dam gas počinje od nekih 2000rpm , zvuk je kao kad se sudaraju dinarci u đepu.. Glava je rađena , hidro podizaci sve je top isto kao i ventili , mislio sam da je izduvna grana posto je imala pukotine i nju sam zamenio sa sve cevku i nista opet isto , veliki servis je odrađen tako da oko toga nije nista.. Razmišlkao sam da skinem kais sa servo pumpe pa da vrtim te zupćanike da proverim sve dal odatle dolazi.. Može neki vaš predlog sta još da proverim? Hvala

Top