Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Postovanje narode, planiram da uzmem ovaj model, redizajn pa me zanima jel mi moze neko ko ga ima ili imao da napise svoje iskustvo. U pitanju je 3008 Business Line, 1,6 hdi, 88kW/120ks sa predjenih 66000km. Zanima me da li su tromi, pouzdani, ima li kakvih uobicajenih problema, recimo da li se navigacija vidi ako je jako sunce posto je to kod Peugeota generalno problem. Bilo kakva informacija, savjet je vise nego dobrodosao. Veliki pozdrav svima i unaprijed hvala

Ljudi jel imao neko problem da mu se cuje zvuk dok je auto u leru (bas ovako: ck, ck, ck) kaze majstor to ti je lanac, pitam kako lanac kad ima motor pk kais, kaze lanac je unutra u motoru...ne razume se bas, jel treba da se menja taj oanac ili da se zategne???

Imam problem sa sharanom 7n,naime pre jednog vremena crko mi je alternator pa egr,turbina i kad se to sve radilo jos se skidao dpf pa nosio na ciscenje e posle tih popravki bord mi je nesto pobrljavio kad gledam trenutnu potrosnju uvek mi je stalo oko 0.8l na leru kad stoji a sad nepokazuje nista i kad krenem kolima pa stisnem gas on mi smanjuje potrosnju a kad ga zaletim i polako popustam gas on mi povecava potrosnju na 80l ali u stvarnosti nisam primetio po sipanju da on vise trosi samo na bordu pre tih popravki prosecna mi je bila 7-8 a sad 18-20 jel moguce da kad mi je radjen auto da nesto nije dobro povezano neki senzor posto realno bi bilo kad se zalecem kolima on povecava potrosnju a kad popustam gas on smanjuje a meni sve suprotno. Sta bi to moglo biti?

Top