Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

1.8 16V benzin 2002godiste,kupljen bukvalno sa trake u salon iz salona nama u dvoriste,otac ga je vozio za tolike godine 230K KM na satu,nikad otvaran motor nikad stao na putu nije lomljen i mucen motor odrzavan par stotina kilometara prije preporenog uvijek,odlucio sam se na ugradnju turbine,znam svi kazu da je swap motora isplativiji al mislim da je ovaj motor zalosno bacit nakon toliko cuvanja,nisu problem finansije samo eto il ne znaju il ne zele raditi,ako mozete pomoc sta kako treba bio bi zahvalan? :)

Pozdrav ljudi! Zanima me da li je neko od vas imao iskustva sa MOS2 aditivom za ulje. Vidim da se svuda hvali kao sredstvo koje bolje podmazuje hladan motor, pospesuje kompresiju itd. Takodje moze se sipati u potpuno nov motor, cak i preporucuju da se sipa u nov motor jer ce se manje habati. Jel neko sa ovog sajta to sipao u svoj motor i kakva su generalno iskustva?

Ko ima prvenstvo kada se zavrsava spora traka? To je ona traka obelezena plavim znakom. Obicno traje par km da se kamioni ispreticu. Kad vozim tom trakom i dodje do njenog kraja, a sa moje leve strane ima neko ko me pretice, da li sam ja duzan da kocim i pustim da me svi preteknu ili taj sto me pretice mora da uspori jer sam mu ja sa desne strane i po tom pravilu imam prvenstvo?

Top