Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Posle zamene prednjih nosaca motora, obe bombe, auto ima blage vibracije na leru.. Stavljeni Febi nosaci. Jedan nosac je pukao i procureo a drugi je bio sabijen.. Zbog cega se javljaju vibracije? Nosaci menjaca zamenjeni pre 20.000km..... Da li sam napravio gresku sto sam onaj nosac kod hladnjaka (ako se moze nazvati nosac koji je stelujuci) vratio na isti podeok koji je bio, imam utisak kao da sad ona sipka sto ide u cev ispod hladnjaka da preko nje prenosi vibracije, da li sam taj nosac trebao sad malo da spustim dole zato sto se ceo motor zbog novih nosaca podigao u vis? Kontam da ta sipka sto ide u cev ispod hladnjaka tu stoji da kad propadnu drzaci ona "legne" na tu cev i isto kao sad prenosi vibracije i daje do znanja da nije nesto u redu sa nosacima? Hvala...

Ljudi ponovo pitanje kad otkljucavam auto palila mi se pozicija napred prstenovi svetlo u kabini nazad pozicija i svetlo za tablice i od jednom je prestalo sa radom jel zna neko problem? I treperi mi svetlo u kabini da nije neka masa nešto?? Ne znam sto je od jednom prestalo ako moze neka slika ako predpostavljate nesto da probam sam da namestim a ne odma kod električara..

Pozdrav! Vlasnik sam par meseci ovog modela iz 2011 godine, uvezen iz Holandije. Meni je bio ok na Car Verticalu i presao je oko 193.000 hiljade km. Cim sam ga uzeo odradio sam mu mali servis u servisu Rajkovic, Mali Mokri Lug. Covek mi je rekao da mu je dobar auto i ja za sada nemam nikakvih problema sa autom. Plan mi je pred zimu da odradim veliki servis i zamenu svih diskova/plocica, kako mi je rekao Rajkovic majstor. Znam da mu nije udobnost jace strana, pisano i ovde po forumu, ali za dve osobe da li moze Clio da izdrzi put do Grcke (Neos Marmaras oko 750km u jednom pravcu), ili ipak ne preporucujete put, i da li da obratim na nesto paznju pre puta da me ne zadesi problem neki. Cisto neko iskustvo vise, nisam nikad pre vozio Clia na duze staze. Hvala dobri ljudi!

Top