Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

pozdrav svim clanovima.naime,imam problem sa prenosom auta,zapravo napravili smo kupoprodajni ugovor Ovlasceno lice i ja.No on je to uradio uz prilozeni pasos kao licni dok.jer licnu kartu nema i nece je vaditi kako mi je kasnije rekao.Pa sada ne moze da mi odjavi auto a poslao sam mu tablice i saobracajnu.Sto je najgore i vlasnik iz saobracajne,s kojim sam stupio u kontakt,tkdj vrda i ne interesuje se oko toga.Inace ja sam iz Aleksinca a oni iz Novog Sada.A auto je jos uvek u reg,pa me zanima da li neko zna koja su moja prava sada a da auto ne dam za delove i izgubi 500-600e zbog ove kupovine.hvala

Uvoz automobila iz Nemačke. Da li na granici prave problem ako se ne poklapa broj šasije/motora? Koliko se plaća carina? Ako ne znate tačno, je l otprilike procenat od vrednosti automobila, ili neka simbolična suma od par hiljada dinara? Kako je najbolje naći automobil u inostranstvu? (koji sajt, koji oglasi....) Može li auto da se doveze na točkovima ili mora na prikolici do Srbije? Ako može na točkovima, šta je sve potrebno?

Pozdrav ljudi, imam Opeal Astra J model 2015g i hocu da ugradim alarm i mehanicku zastitu. Razne sam firme pitao i iskljucivo mi nude skupe alarme jer "moje vozilo podrzava samo alarm sa can bus centralom" i takvi kostaju od 200e pa na gore. Znate li da li je to tacno? Takodje bih da ugradim iglu za volan pa me interesuje da li da uzmem Abloy ili Mul T Lock? Hvala na pomoci!

Top