Pitanje/Post  Fotke/Foto Album
Kupovina polovnjaka Peugeot 607 (2000 - 2009)
Stefan Babin pita: Pozdrav svima. Peugeot 607 2.0 HDI Ovako budzet mi je do 3000 evra , vozio sam pezo 206 HDI 1.4 pre I jednostavno uzivao sam u njegovoj udobnosti (jednostavno francuz) , medjutim prodao sam ga jer mi je postao malen I jednostavno zelim prostran auto koji je na neki nacin bio lux jelte , interesuju me vasa misljenja o o Peugeot 607 2.0 HDI Automatic. Kakva su vasa misljenja o njemu? Hvala unapred na odgovorima.
Putovanja
Stefan Stojanović pita: Pozdrav. Zanima me kako je najbolje penjati se uz uspon sa slabim automobilom. Da li ga zaletati na ravnom pre uspona u recimo 4oj pa smanjivati stepene prenosa kako gubi snagu ili odmah krenuti u 2gu pa šaltati na višim obrtajima? Kad motor, lamela i ostali sklopovi najmanje stradaju? Nov sam vozač pa zato ne znam.
Gume i felne
Mladen Zagorac pita: Pozdrav svima! Ovih dana planiram kupovinu novih pneumatika.U ponudi imam između ostalih i LASSA u dimenziji 225 45 17. Pa bih molio da mi vi,koji imate iskustva sa ovim brendom kažete nešto više o tome. Hvala svima.
Predlozi i primedbe za Garažu
Miha Telebak pita: Ja od kako znam za ovaj sajt imam problem sa ubacivanjem slika! Znaci odem na profil, onda na auto koji imam u garazi kliknem izmeni, pa fotke, (cak skratim sliku da ima manje od 4mb) izaberem je, i onda upload, i onda mi tako ubacuje sliku citavu vecnost, konkretno cekao sam 10ak min za jednu sliku i dalje je vrtelo one tri crte. Probao i preko chroma i explorera, internet mi je vise nego dobar(50/2) Ne znam u cemu je fora?