Pitanje/Post  Fotke/Foto Album
Offtopic – sve i svašta
Zoran Saz pita: Ovako...interesuju me Led sijalice...tacnije Stop svetla i svetla za rikverc,kako to svetli,radi,kako se ponasa i ako je neko stavljao tako nesto umesto one standardne nek mi kaze iskustva i koje su najbolje i cena,Inace auto je Hyundai Accent 1998.Hvala
Auto-oprema Opel Meriva (2003 - 2010)
Đorđe Radisavljević pita: Pozdrav svima. Nedavno sam uzeo Opel Merivu 2007-o godište, kojoj treba da se zamene prednji brisači. Danas sam kupio dva aero brisača, odgovarajuće dužine (ovi koje sam uzeo su se pokazali dobrim i na prethodnom autu, zato sam kupio iste). Međutim, kako Meriva ima prednje brisače koji se ukrštaju dok rade, onaj sa suvozačeve strane je postavljen kontra u odnosu na svoju aerodinamičnu stranu. Da li će to uticati na efikasnost brisanja pri bržoj vožnji, zbog nepravilnog potiskivanja vazduha?
Pitaj sudskog veštaka Ford Fiesta (2008 - 2013)
Bojan Gladovic pita: Kupio sam polovan automobil u 'www.polovniautomobili.com/ideal-motors. 'Nakon 1h je stao i izbacio gresku na displeju, oni su resili problem. Nakon mesec dana ista greska. Pozvao sam vlasnika auto kuce i rekao mu da ima opet isti problem i da bi po zakonu trebali oni to da rese. On me napusio, rekao "tuzi me ako hoce, i nemoj vise da me zoves". Koliko znam po zakonu o zastiti potrosaca imam pravo na garanciju godinu dana bez obzira sto je automobil polovan (nisam uzeo neki krs od 20godina, nego for fiestu 2009god). Interesuje me kome mogu da se obratim za pomoc?
Potrošnja
Ridjan Zivkovic pita: velika mi je potroshnja na opel ascona 1.6 d....sve sam skockao i ne curi nigde.lepo pali lepo radi ide ko benzinac ali je zato potroshnja ko tenk....menjao bosh pumpu i na te druge pumpe radio ko traktor a kad sam vratio njegovu radi ko sat.