Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Pozdrav svima.Vozim Daewoo Nubiru 2003god.1.6(benzin-plin),imam problem sa grejanjem u kabini,kako su dosli ovi hladniji dani primetio sam da automobil uopste ne greje,radna temperatura je u normali...kada pojacam ventilator na najvisi nivo(4) tek se oseti mlak vazduh...i primetio sam da se malo oseti plin.Neki savet..hvala unapred?!

Ljudi upomoc!!! Ja sam nacisto zbunjen!!! Crko mi je Xenon i Angel Eyes na istom (levom) faru, gledao sam par klipova na Youtube-u i malo sam pretraziovao po intertnetu ali nikako da shvatim koja mi sijalica tacno treba za angel eyes, za glavno svetlo mislim da je D1S ali opet ni za to nisam siguran, molio bih nekog ako ima iskustva sa ovim da mi izadje u susret, hvala unapred

Imam pitanje , trrnutno su gume na C5, 2010 gidina 225/60/16 ,kako su mi rekli u srevisu dinenzija je dosta skupa i retka, na vratima auta pise da je to preporuvena dimenzija za ovaj auto, pa se pitam ima li neko iskustva sa nekim drugim dimenzijama i ukoliko se stavi neki drugi progil guma hoce li biti nekih problema? Hvalla

Zdravo, da li mi može neko pomoći ili dati savjet kako da saniram štetu "od parkiranja". Znači ostavim auto ispred tržnog centra i neki seljak dođe i odkači njegovim vratima u moja i ima malo slabija vidljivost te "ogrebotine". Znači danas stvarno više nije moguće parkirati auto a da ti ga neko ne udari ili ne sjebe na parking ovi naši seljaci uopšte ne gledaju. Tj. bole ih ku*ac da udare nije njihovo.

Pre nešto više od godinu dana kupih Peugeot 2008 BlueHDI 5-speed gear, koji je nakon mesec dana vožnje krenuo da ispušta čavrljajući zvuk iz predela menjača, kada je auto u leru pušteno kvačilo i zvuk prestaje nakon pritiskanja kvačila. Prođoh sve ovlašćene servise koji su mi rekli da se čuje sinhron pete brzine i da je to normalno i da tako treba. Doduše prvo su rekli da je taj problem odavno poznat, da su rastavljali menjače ali da to ne može da se popravi i da je to tako po definiciji vozila sada. Mlatio sam se sa njima pa dobrih 9 meseci, da sam na kraju jedva uspeo da uzmem i reklamacioni list čisto za svaki slučaj. Auto kupljen u Euroimpexu u Višnjičkoj ulici. Šta ja stvarno dalje mogu da uradim kako bih rešio ovaj problem?

Top