Kvarovi | MojaGaraža Kvarovi | MojaGaraža
Objavi

Savet ljudi.Peugeot 106 93 godiste 1.0 motor.Crni dim se pojavljuje na auspuhu.Ciscene dizne,povrat,proverena lambda sonda.Sauh ispravan,ler,ne znam sta vise da radim?

10m

Zdravo, imam problem na audi A3 prekida mi tokom voznje dolazak struje u prekidac za otvaranje prozora, cas rade a cas ne... Kada ne rade prekidac za prozori tada nece ni svetlo u kabini da se upali kada se otvore vrata... A tokom voznje kad se kola protresu, cas radi cas ne...

2m

Zdravo.Da li mozda neko zna u cemu moze biti problem.Curi mi nesto iz filtera za vazduh (pretpostavljam) a nije ulje niti voda.Nema miris.Evo slike:
'www.dodaj.rs/image/ciJZ2
''www.dodaj.rs/image/ciEXt'

pre 10 sati

pozdrav. jel ima ko psavjet u vezi bmw x3 2.0 d manual 2008 godiste. na kontrol tabli upaljene zute 4x4 i kocnice  i crveno airbeg. jedan majstor jos dok je gorilo samo crveno airbeg je radio diagnostiku i kaze senzor ugla volana. posle ponekad pri kretanju palilo se 4x4 i kocnice pa se ugasi. prije par dana se upalilo 4x4 i kocnice i negasi se. danas sam bio kod jednog majstora na dijagnostici imo je gresku na kutiji motora reduktora i senzor ugla volana al nije mogo da pogasi lampice. posle ka... Pročitaj više

17. Nov 2018.
Vasilije Zderonjic 17. Nov 2018.

Taj motorčić reduktora je imao u sebi neki plastični točkić koji bi propao posle određenog broja kilometara i pravio slične probleme kao tvoj auto ( pali se lampica 4x4 i kočnice) . U principu to je fabrička greška za X3 , imaš gomilu primera na internetu za to , a prodaju se i tzv "bmw x3 transfer case rebuild kit" . Šta tebi tačno treba je teško reći, samo kad taj kvar počne da se javlja potrebno je što pre rešavati ga inače bude sve gore .
Evo ti neki video kako to izgleda iznutra : 'www.youtube.com/watch?v=AzhznwiSLBA'

Pogledaj 2 komentara

Torzija peugeot 206 sw

14m
Top