MojaGaraža, servis u službi svih vozača.

Ko stoji iza sajta MojaGaraza?

Sajt MojaGaraža je deo Infostudove grupe sajtova.


Ovaj sajt je praktično mesto gde vozači razmenjuju iskustva o automobilima koje su vozili, koje voze ili koja nameravaju da kupe, zatim mesto na kom traže savete od drugih korisnika i postavljaju pitanja. Odgovore im daju majstori i drugi vozači koji su imali iskustva sa određenim markama automobila.


Sajt MojaGaraža želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini vozila, a ljubiteljima i vlasnicima automobila omogući razmenu iskustava i unapređenje znanja.


Sajt MojaGaraža je razvijen na platformi I know koja je vlasništvo kompanije Vibe Network d.o.o. iz Beograda.


Čija je u stvari ova garaža?

Sadržaj sajta MojaGaraža je vlasništvo Infostuda a osnivač sajta je domaća firma Vibe Network iz Beograda koja će nastaviti da radi na njegovom razvoju, a za potrebe Infostuda. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole Infostuda, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.


Moja Garaža podržava svaku vrstu diskusije i razmene mišljenja, uz poziv da se one odvijaju na duhovit, kreativan i prihvatljiv način, uz uvažavanje i poštovanje ostalih učesnika u komunikaciji. Upoznaj se sa pravilima ponašanja koja važe u MG zajednici.

Više o Vibe Network na www.vibe.rs