Juan Juaninho ima pitanje o

Pezo 106 1.1 44kw je u pitanju.
Imam problemcic jedan:
Naime, desava se posle prvog hladnog starta, obicno ujutru kada je temperatura do 10-15 stepeni, startujem auto, posle 15ak sekundi smanji ler i ugasi se. Opet startujem i nastavi da radi bez problema. Ili mu ne dam da se ugasi, kad smanji obrtaje pre gasenja, blago mu pipnem gas bukvalno da trepnu sijalice u tabli i prevarim ga da ostane u radu. I nekad mi se desi kad je hladan, u istim uslovima kad nagazim kvacilo da se ugasi. Dakle 5 min... najkasnije posle prvog starta. Upalim i vozim normalno. Ide lepo, sve po pesu. Napomenuo bih da sam pre zime uradio kompletan veliki servis i zamenio i kablove i svecice.
Hvala svima unapred
Pročitaj više

pre 8 sati

Dragan Samardzija ima pitanje o

втста моторног уља

pre 4 sata
Učitaj još odgovora

Neno Francuz ima pitanje o

Zdravo
Treba mi preporuka za nekog dobrog majstora za zamenu hidro podizaca.
Kazem dobrog, zato sto se radi o Mercedesu 2011 god, pa iskreno ne bih bas voleo da mi radi neko ko ce da se "uci" na njemu.
Nije toliko bitna lokacija, samo da nije dole prema Nisu.

pre 10 sati

Goran Ilic ima pitanje o

gde mogu da se nađu selen blokovi za zadnju torziju dačija solenca?

26. Jul
Učitaj još odgovora

Sasa Miladinovic ima pitanje o

Treba da kupim svecice za auto,u pitanju je grand espace4 2.0t,163 konja,koje su dobre od iridijuma,platine,obicne i na koliko se menjaju?u cemu je razlika u svecicama,i koji proizvodjac je dobar?

27. Jul

DRAGAN STEFANOVIC ima pitanje o

Golf 4 Sr cima mi pri davanju gasa,izgubi pa dobije snagu ne mogu tacnopda kazem da li je to samo pri manjim obrtiajima mislim i da je na visim,prikazuje mi lambda sondu na diagnostici da li je to?

26. Jul