Стефан Шишмановић ima pitanje o

Pozz svima. Zanima me jedno dali ima neke razlike od lade samare sa 3 vrata i lade samare sa 5 vrata. Pozz veliki i hvala u napred :-)

22. Apr
Učitaj još odgovora

Miljana Nimčević komentariše

Pozdrav svima,

U narednom periodu testiramo na Garaži uvođenje nove vrste registrovanih korisnika – MG moderatore.

Na Garaži postoje vrlo aktivni članovi koji doprinose njenom kvalitetu, kako svojim odgovorima tako i načinom ponašanja i komunikacijom sa drugim članovima. Namera nam je da ovakve članove Garaže nagradimo i promovišemo u istaknute članove MG zajednice, time što bismo im dodelili ulogu MG moderatora i više uključili u rad Garaže.

Pošto ovo radimo po prvi put, za početak bi MG mod... erator imao ovlašćenje da na Garaži menja postojeće diskusije tako što im:

- dodeljuje odgovarajuću teme
- dodeljuje odgovarajuće modele automobila

Na taj način bi MG moderator svojim radom poboljšavao kvalitet sadržaja na Garaži, što je vrlo važno kako korisnicima koji je posećuju i postavljaju pitanja, tako i korisnicima koji imaju želju da pomognu i daju odgovore na postavljena pitanja.

Namera nam je da kroz vreme proširujemo spisak ovlašćenja koje bi MG moderator imali, ovo je početak i zato idemo korak po korak.

Ako vam dok budete čitali ovaj post sve navedeno ima smisla i voleli bi da postanete MG moderator, molim vas da se prijavite kroz odgovore na ovu diskusiju.

Hvala unapred,
Miljana
razvoj i održavanje sajta Moja Garaža
Pročitaj više

08. Dec
Učitaj još odgovora

Miljana Nimčević komentariše

Pozdrav svima!

Kao što znate, na Garaži postoje 'www.mojagaraza.rs/pravila_mg_zajednice.html 'koja definišu prikladan način komunikacije i ponašanje među MG korisnicima. S obzirom da nam je u prethodnom periodu stiglo više molbi i zahteva od samih MG korisnika da se pozabavimo slučajevima neprikladnog ponašanja, odlučili smo isprobamo da doslednije sprovodimo postojeća pravila. Od 1. jula ove godine će to konkretn... o značiti sledeće:

- kada korisnik krši neko od navedenih pravila, biće jednom upozoren od strane MG administratora

- ukoliko posle upozorenja opet prekrši pravila MG zajednice, biće banovan na 1 dan (short ban)

- ukoliko posle isteka kratkog banovanja opet prekrši pravila MG zajednice, biće banovan na 5 dana (long ban)

- ukoliko posle isteka dugog banovanja opet prekrši pravila MG zajednice, biće mu deaktiviran profil (permanent ban)

Posle 3 meseca ćemo napraviti presek stanja, da vidimo šta smo uvođenjem ove novine dobili, a šta eventualno izgubili. Mi ćemo svakodnevno pratiti diskusije na Garaži, a vas molimo da nam neprikladne komentare prijavljujete kroz opciju za prijavu zloupotrebe, koja se nalazi pored komentara. Želja nam je da Garaža zaista bude mesto gde će ljudi na okej i prijatan način da razmenjuju iskustva, mišljenja i informacije, pa bi nam značilo da nas u tome podržite i da nam u tome pomognete.

Vaši komentari i reakcije su dobro došli, podelite ih kroz odgovore na ovaj post.

Hvala!
Pročitaj više

27. Jun
27. Jun

Konkretno moje misljenje:
Ovo ce mozda "delimicno" smanjiti pomenuto stanje.
Konkretno ja nisam vise toliko aktivan,zbog puno obaveza,ali s vremena na vreme ulazim i pratim.
S ljudima koji su tu vec duzi period,imam razmenjene kontakt telefone,i problema tako u vecini slucajeva resavamo.

Ovde je pr
...Pročitaj više

x
29. Jun

Slažem se da je MG dosupna svima, a ne zna se ko su korisnici, mada to nije problem samo ovde, Fejsbuk je samo za starije, pa je pun dečijih profila sa lažnim ličnim podacima. Možda bi trebalo uvesti popunjavanje ličnih podataka pri prijavljivanju, koji bi bili dostupni samo administratotima, ali je...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Milos Milanovic ima pitanje o

Zdravo svima. Nov sam u ovome. Kupio sam Fiat Punta 1.2 8 ventila 2002 godiste. Treba mi saveti. Zanima me veliki i mali servis na koliko se radi?
Sta su bolja xenon ili led svetla? Koje za kratko i za dugo svetlo da stavim? Hocu da menjam ova obicna svetla. HVALA UNAPRED!

30. Nov
30. Nov

Za pocetak, uradi ih odmah ako si ga tek kupio, i servis klime obavezno, nove svecice, ulje 20k ako mislis da ostane dugo kod tebe dugo i da nemas problema. Veliki bih ti preporucio na pet godina ili 60000km, mali 15000 ili godinu dana. Sa mojim sam presao 180000 bez i jednog problema. Za svetla ne ...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Ilija Urosevic komentariše

Da li postoji neki problem sa portalom jer mi vec neko vreme stizu mail-ovi sa odgovorima na temama , ali nema nista u notifikacijama kad se ulogujem ?

Srdacan pozdrav

22. Okt

Miks Todorovic komentariše

Ko nije vozio Mercedes ne zna sta je voznja , jednom kada sednete u MERCEDES , zaboravice te na sve druge KONZERVE I PRIVESKE . Jednostavno MERCEDES je kralj puteva gospodin na putu pogotovo S klasa W 140 a da ne spomonjemo W 220 W 221 i W 222 320 CDI ubice od auta . Gde god da se mercedes pojavi samo kaze samo malo da se ja parkiram . A ovi sada klinci koji se loze na BMW imam suraka koji vozi E 60 530 d malo malo kvar malo malo kvar a mercedes W 220 320 CDI odrzavanje ulje filteri sipaj euro ... dizel i papuca u patos . Toliko pozdrav svima . Pročitaj više

11. Okt

Bojan Nedeljkovic ima pitanje o

Ljudi, mozete li malo manje da mi zasipate mejl objavama sa garaze? U podesavanjima profila sam stavio da ne zelim nikakve objave, pa mi svaki dan stigne barem 10 mejlova od vas? Ni da vas stavim u spam ne pomaze, posto mejl uvek dodje sa druge adrese.

28. Sep