Auto-delovi | MojaGaraža Auto-delovi | MojaGaraža
Objavi

Vw golf 2 menjac

pre 4 sata

Potreban hitno čep rezervoara za Ford fiestu mk3,1.3b,93. Zna li neko gde mogu naći? Hvala unapred.

13. Jan
Učitaj još odgovora

Gde mogu da se kupe i ugrade polovne/nove brave/kvake za vrata.
Posedujem Hyundai Accent 2003 sa benzinskim motorom 1,5 i sve je ok sem očajnih brava/kvaka koje su zrele da se zamene/poprave.

05. Jan
Vojislav V Marinkov 15. Jan

U Auto Car sam naručio sve spoljnje i unutrašnje kvake osim spoljnje prednje desne jer nju nisu imali na lageru (do duše ona mi je ispravna pa ne mari).Platio pouzećem sa prevozom 4000.
Sutra dan kod lokalnog majstora sam zamenio sve unutrašnje osim vozačke i obe zadnje spoljnje i za tu rabotu plati
...Pročitaj više

molim vas ako iko zna, preporuka, treba mi desni far,desni migavac u kompletu sa maglenkom,desni blatobran,i prednji spoljer. u pitanju je audi 89 coupe, 1.8 benzinac. 90 to,god.

15. Jan

Veceras mi je neko skinuo sa auta poklopac mali okrugli sa desne strane,Golf 5 je u pitanju ii jeste smesna sitnica,ali 90 posto slucajeva svima je aj zadnji deo iste boje i taman sam ga sredio pred zimu tako da cim sam izasao odmah sam primetio to i mislim da je jako bezobrazno,za tako nesto vam treba britvica ili i manje i sad ko sto bih ko meni trebao ja da jurim i skinem,ako moze pomoc da mi kaze neko gde mogu sto pre da nadjem to,planiram i cim otopli jos da zavrsim sto sam zapoceo,ali ovo... Pročitaj više

14. Jan
Učitaj još odgovora
Top