Tuning & Styling | MojaGaraža Tuning & Styling | MojaGaraža
Objavi

da li je neko imao probleme na tehnickom pregledu sa naknadno ugradjenim projektorima u farovima?

21. Okt
Darko Petrovic 21. Okt

Буразера вратили због тога што је био изгуљен штоп..променио технички преглед, прошао....

Učitaj još odgovora

Pozz,zelio bih u farove staviti sijalice koje daju bijelu svijetlost,ali nikako ono ludilo koje vidjamo po ulicama gdje druge vozace "ubijaju" divljim LED sijalicama bez sociva/projektora.U pitanju je golf 4,na mjestu H7 sijalice ima onaj sesiric/kapica pa mozda i to doprinese da se svjetlost ne rasprsuje previse,ako ima neko neki prijedlog ili iskustvo bit cu zahvalan.Ksenone takodjer iskljucukem kao opciju.

21. Okt
Boki Made in Serbia MG moderator 21. Okt

Imaš halogene bele, to su one sa plavim staklom, ali daju belo svetlo.

'www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g5-M00-3E-19-rBVaI1hxvzyAccnfAADiM8VmGrI342.jpg/12v-55w-h7-ultra-white-gold-light-xenon-hid.jpg'

Pogledaj 2 komentara
Učitaj još odgovora

Jel mogu 185 60 R15 na Astru G? Sad imam 185 65 R15 a pored toga fabrička preporučuje i 195 60 R15, nigde nisam naišao na 185 60 R15..

18. Okt

Ajmo strucnjaci koji se razumeju u nacin funkcionisanja dizel i benzinskih motora jedno pitanjce.
Uzmimo za primer isti model automobila sa 2 razlicita motora, jedan je dizel sa 150ks, drugi je benzinski sa isto 150ks. Oba motora imaju slicno vreme u ubrzanju 0-100km/h s tim sto benzinska verzija ima mnogo manje okretnog momenta i nema turbo punjac. Koji faktori uticu na to da imaju isto ubrzanje od 0 do 100km/h ?

12. Okt
Učitaj još odgovora

Pozz ljudi. Imam problem jedan.
U pitanju je jugo, 55 tempo 99god. 1116cm
Menjac 5 brzina. Eh problem je u menjacu nece da udje u prvu iz prvog puta ulazi samo kad ga ubacis u drugu pa tek onda u prvu. Mislim ne razumem zasto sta se desava , jel zna neko nesto. Jel imao neko ovakav slucaj?

15. Okt
Boki Made in Serbia MG moderator 15. Okt

Može biti problem luft u šrafu koji spaja šalt hebli odozdo. To je mana Juga, sa tim sam se dosta bavio dok nisam otklonio kvar. Ako ručica ima veliki luft to je verovatno razlog. Naravno i ako je taj šraf previše stegnut to isto ometa rad menjača, jer to je vrsta zgloba. Ako poluge rade kako treba...Pročitaj više

Top